خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل مردم اطراف تپه باستانی «بازگیر» مینودشت برطرف می‌شود

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 22 آذر 1399 - 09:42
نماینده مردم مینودشت در مجلس گفت: مشکل ۲۰ ساله مردم اطراف تپه باستانی بازگیر در ساخت‌وساز با جابه‌جایی خانه‌ها به محلی دیگر برطرف می‌شود.
مينودشت،اطراف،ميراث،فرهنگي،بازگير،تپه،تاريخي،نماينده،منطقه

ایسنا/گلستان نماینده مردم مینودشت در مجلس گفت: مشکل ۲۰ ساله مردم اطراف تپه باستانی بازگیر در ساخت‌وساز با جابه‌جایی خانه‌ها به محلی دیگر برطرف می‌شود.
رضا آریان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حدود ۲۰ سال قبل، محوطه تاریخی در روستای بازگیر شهرستان مینودشت شناسایی و در حفاری صورت گرفته حدود ۲ تن اشیای تاریخی نفیس با قدمت ۶۰۰۰ ساله کشف شد.
وی بیان کرد: بعد از این موضوع متأسفانه هیچ اقدامی در جهت جابه‌جایی مردم ساکن در اطراف تپه تاریخی بازگیر صورت نگرفت و در طول این سالها نیز هیچ مجوز ساخت‌وساز جدیدی به مردم در زمین‌هایشان صادر نشد.
نماینده مردم گالیکش، مینودشت، کلاله و مراوه‌تپه در مجلس بیان کرد: ۲۱ خانواری که در این منطقه زندگی می‌کنند، در طول این مدت برای تأمین مسکن فرزندان خود دچار چالش بودند.
آریان پور گفت: به‌منظور حل این مشکل با پیگیری‌هایی که با وزیر میراث فرهنگی داشتم، آخر هفته گذشته جلسه‌ای در فرمانداری مینودشت با حضور دکتر طالبیان، معاون وزیر میراث فرهنگی و مهندس تجری، مدیرکل میراث فرهنگی استان برگزار و در این جلسه نسبت به ساماندهی مردم این منطقه به توافق رسیدیم.
نماینده مردم شرق استان گلستان بیان کرد: در این جلسه مقرر شد ظرف یک ماه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اداره کل میراث فرهنگی و فرمانداری مینودشت کمیته‌ای را تشکیل دهند تا این کمیته زمین مناسبی را در اطراف روستا برای جابه‌جایی خانوارهای اطراف این تپه باستانی مشخص و هزینه این کار را نیز برآورد کند تا اعتبار موردنیاز از سازمان برنامه و بودجه تأمین شود.
وی گفت: بعد از جابه‌جایی، تمامی این اراضی به‌منظور استملاک به میراث فرهنگی سپرده شده و اطراف منطقه فنس‌کشی و بهسازی می‌شود.
انتهای پیام