خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مادر شهیدان «جباری غازانی» آسمانی شد

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | شنبه، 22 آذر 1399 - 09:42
بانو الحاجیه خانم «خدیجه جدی غازانی» آسمانی شد و پس از سال‌ها فراق به فرزندان شهیدش پیوست.
جباري،فراق،فرزندان،خانم،پيام،اسلامي،غلامحسن،شهيدش،خديجه،بانو ...

ایسنا/آذربایجان شرقی بانو الحاجیه خانم «خدیجه جدی غازانی» آسمانی شد و پس از سال‌ها فراق به فرزندان شهیدش پیوست.
بانو الحاجیه خانم «خدیجه جدی غازانی» مادر گرامی شهیدان و الامقام «غلامحسن و اسمعیل جباری غازانی» آسمانی شد و پس از سال‌ها فراق به فرزندان شهیدش پیوست.
مراسم تشییع پیکر آن مرحومه به علت شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار نشده و هزینه‌های آن صرف امور خیریه خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی، شهید «غلامحسن جباری غازانی» در تاریخ چهارم فروردین 1361 در خرمشهر در عملیات فتح المبین و شهید «اسماعیل جباری غازانی» نیز در هفتم اسفند 1362 در منطقه عملیاتی جزایر مجنون در عملیات خیبر به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.
پیام تسلیت امام جمعه و استاندار آذربایجان شرقی
متن پیام حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم و محمدرضا پورمحمدی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
خبر درگذشت الحاجیه خانم جدی غازانی مادر شهیدان عالی مقام غلامحسین و اسماعیل جباری غازانی موجب تأثر و تألم گردید.
مادران گرانقدر شهداء الگویی برای بانوان ایران عزیز اسلامی هستند که در فراق فرزندان رشید خویش چون شمع سوختند و دم بر نیاوردند و اُسوه مقاومت و ایستادگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شدند و با صبر و متانت خویش نظام اسلامی را در مقابل توطئه های مختلف دشمن بیمه کردند.
اینجانبان این ضایعه را به مردم ولایتمدار و غیور استان، خانواده های معظم ایثارگران و به خصوص به خانواده های محترم جدی و جباری از صمیم قلب تسلیت و تعزیت عرض می نماییم و از خداوند متعال برای آن بانوی صبور رحمت واسعه ی الهی آرزومندیم.
انتهای پیام