خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی دولت آمریکا یک هفته به تعویق افتاد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 22 آذر 1399 - 07:48
ترامپ با امضای مصوبه کنگره، تعطیلی دولت فدرال آمریکا را یک هفته به تعویق انداخت.
فدرال،بودجه،آمريكا،تمديد،كنگره،دولت

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که برای مقابله با تعطیلی دولت فدرال تنها تا نیمه شب جمعه فرصت داشت، یک مصوبه کنگره را برای تمدید یک هفته‌ای تامین بودجه فدرال امضا کرد.
بر این اساس، سنای آمریکا لایحه تمدید یک هفته‌ای تامین بودجه فدرال را بعدازظهر جمعه تصویب کرد.
این لایحه پیشتر در روز چهارشنبه به اتفاق آرا در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شده بود.
در صورت عدم تمدید بودجه فدرال، شماری از برنامه‌های دولت آمریکا از برخی فعالیت‌های فرودگاهی گرفته تا فعالیت‌های پارک‌های ملی و عملیات‌های وزارت خارجه این کشور با تعطیلی مواجه می‌شد.
اکنون کنگره آمریکا در این زمان یک هفته‌ای به بررسی لایحه‌ای به ارزش یک هزار و ۴۰۰ میلیارد دلاری برای تمدید عملیات‌های فدرال در این کشور تا سپتامبر ۲۰۲۱ میلادی خواهد پرداخت.
در صورتی که نمایندگان کنگره نتوانند درباره بودجه مدنظر دولت به توافق برسند و یا ترامپ حاضر به پذیرش و امضای مصوبه کنگره نباشد، پس از یک هفته دولت فدرال به دلیل نداشتن بودجه به طور رسمی تعطیل خواهد شد.
انتهای پیام/