خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۳ نفر مشکوک به کرونا در اورژانس قم پذیرش شده است/ فوت یک نفر

مهر | استان‌ها | جمعه، 21 آذر 1399 - 17:53
قم- رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۳ نفر مشکوک به کرونا در بخش‌های درمانی بیمارستان‌های قم پذیرش شده‌اند.
نفر،قم،بستري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر با اشاره به پذیرش ۳۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا گفت: ۲۳ نفر از این افراد در بخش‌های درمانی بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه ۳۰ نفر از کسانی که در روزهای گذشته بستری بودند مرخص شده‌اند، گفت: در حال حاضر ۲۲۹ نفر مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های قم بستری هستند که حال ۵۳ نفر از آنها وخیم است.
وی افزود: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته یک نفر از کسانی که تست کرونای آنها مثبت بوده جان خود را از دست داده‌اند.