خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماکرون و مرکل درخواست تماس تلفنی از سوی جانسون را رد کردند

مهر | بین‌الملل | جمعه، 21 آذر 1399 - 17:42
یک مقام ارشد اتحادیه اروپا امروز اعلام کرد که رئیس جمهور فرانسه و صدر اعظم آلمان درخواست نخست‌وزیر انگلیس برای گفتگوی تلفنی سه جانبه را نپذیرفتند.
اروپا،جانسون،اتحاديه،انگليس،اعلام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ایندیپندنت، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان دوشنبه هفته جاری درخواست «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس برای گفتگوی تلفنی سه جانبه را نپذیرفتند.
بر اساس اعلام این روزنامه، یک مقام ارشد اتحادیه اروپا امروز جمعه در این باره اعلام کرد که ماکرون و مرکل دوشنبه چنین درخواستی از سوی جانسون را نپذیرفتند؛ زیرا به عقیده آن‌ها مذاکرات مربوط به خروج لندن از اتحادیه اروپا (برگزیت) باید از طریق کمیسیون اروپا پیگیری شود.
به گزارش ایندیپندنت، دفتر نخست وزیر انگلیس حاضر به توضیح درباره این موضوع نشد؛ اما اعلام کرد: جانسون مایل به رایزنی با سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا است.
این در حالیست که «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس امروز جمعه هشدار داد که احتمال اجرایی شدن برگزیتِ بدون توافق با اتحادیه اروپا «بسیار محتمل» است.