خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده‌های شمال، برفی و بارانی است/ احتمال ریزش سنگ و رانش کوه در محورهای کوهستانی

فارس | استان‌ها | جمعه، 21 آذر 1399 - 12:43
رئیس پلیس راه مازندران گفت: شاهد بارش برف در محورهای کیاسر و سوادکوه و بارش باران در سایر محورهای استان هستیم.
محورهاي،مازندران،استان،رانش،بارش،قدمي

علیرضا قدمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: در حال حاضر جاده‌های مازندران خلوت است و تردد در همه محورهای استان جریان دارد.
وی افزود: از لحاظ جوی نیز در محورهای سوادکوه و کیاسر شاهد سطح بارش برف و در سایر محورهای استان شاهد بارش باران و لغزندگی سطح جاده‌ها هستیم.
رئیس پلیس با اشاره به مه‌آلودگی و کاهش دید در ارتفاعات استان، بیان کرد: احتمال ریزش سنگ و رانش کوه در محورهای کوهستانی استان همواره وجود دارد که در زمان بارش‌ها بیشتر می‌شود و لازم است رانندگان توصیه‌ها و هشدارها را جدی بگیرند.
این مسؤول با اعلام اینکه تنها طرح ممنوعیت تردد در محورهای شمال در حال اجرا است، تصریح کرد: با توجه به بارش برف و باران و احتمال ریزش و رانش توصیه و تاکید ما به همه مردم پرهیز از ترددهای غیرضروری در محورهای مازندران است.
قدمی در پایان با اشاره به اینکه رانش و یا ریزشی گزارش نشده است، گفت: مرکز کنترل پلیس راه مازندران ۲۱۸۲۴۴۲۰و ۲۱۸۲۴۴۳۴با پیش شماره ۰۱۱ در هر ساعتی از شبانه‌روز پاسخگوی شهروندان در ارتباط با آخرین وضعیت جاده‌های مازندران است.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج/و