خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد شهر جدید مکران در جاسک/ نگاه وزارتخانه‌ها به جاسک ملی باشد

فارس | استان‌ها | جمعه، 21 آذر 1399 - 10:32
فرماندار جاسک گفت: در آینده‌ای نزدیک شهر جدید مکران در مجاورت جاسک بنا می‌شود.
جاسك،شهرستان،توسعه،ملي

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمد رادمهر اظهار کرد: این شهرستان براساس یک چشم انداز بزرگ و ملی در حال توسعه و پیشرفت است و در آینده‌ای نزدیک شهر جدید مکران نیز در جاسک ایجاد می شود.
وی افزود: شهر جاسک کانون توسعه کشور است و باید یک نگاه ویژه و ملی به این منطقه شود و همان طور که پروژه های ملی در این شهرستان اتفاق می افتد نوع نگاه وزارتحانه ها به این شهرستان نیز باید ملی باشد.
فرماندار جاسک عنوان کرد: با وجود شرکت ها و پالایشگاه ها در این منطقه توسعه بزرگی رقم خواهد خورد که در آینده ای نزدیک، شهر جدید مکران نیز در این شهرستان ایجاد می شود.
رادمهر خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها، توسعه محلی را نیز به دنبال خواهد داشت که در همین راستا با پیگیری‌های استاندار هرمزگان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، بزرگترین بندر کشور و یک دانشگاه فنی در جاسک راه اندازی خواهد شد.
انتهای پیام/ 88055/و