خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست وزیر سابق لبنان، متهم پرونده انفجار بیروت

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 20 آذر 1399 - 18:41
خبرگزاری رسمی لبنان گزارش داد که رئیس دولت پیشبرد امور لبنان و چند تن از وزرای پیشین این کشور در ارتباط با پرونده انفجار بندر بیروت هدف اتهام قرار گرفته‌اند.
دياب،حسان،لبنان،بازپرس،امور،دولت

به گزارش مشرق، خبرگزاری رسمی لبنان (ان‌ان‌ای)، امروز (پنجشنبه)، از اتهام بازپرس قضایی به «حسان دیاب» رئیس دولت پیشبرد امور در این کشور خبر داد.
طبق این گزارش، قاضی «فادی صوان» بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت علیه حسان دیاب رئیس دولت پیشبرد امور، «علی حسن خلیل» وزیر دارایی سابق و «غازی زعیتر»‌ و «یوسف فنیانوس»‌ وزرای سابق امور عام‌المنفعه در لبنان به اتهام اهمال‌کاری، کوتاهی و دخیل بودن در کشته و مجروح شدن صدها شخص اقامه دعوی کرده است.
در این گزارش آمده است که قاضی صوان روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه هفته آینده را برای بازجویی از افراد یاشده تعیین کرده است.
بازپرس پرونده قرار است روز دوشنبه برای بازجویی از حسان دیاب به «سرای کبیر» (مقر نخست‌وزیری لبنان) برود.
روز چهارم آگوست (۱۴ مرداد)، انفجاری مهیب منطقه بندرگاه بیروت را ویران کرد؛ انفجاری که بیش از ۱۹۰ کشته و ۶۵۰۰ مجروح به دنبال داشت.
در پی این انفجار و بروز بحران سیاسی در لبنان «حسان دیاب»‌ نخست‌وزیر پیشین این کشور استعفا کرد و هنوز دولت جدید در این کشور تشکیل نشده است.