خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتهام به نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان در رابطه باانفجار بیروت

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 20 آذر 1399 - 18:19
بازپرس پرونده رسیدگی به انفجار مهیب «بیروت» در رابطه با این انفجار، اتهاماتی را به نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان وارد کرده است.
بيروت،بازپرس،بندر،انفجار،لبنان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، «فادی صوان» بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت اتهاماتی را به «حسان دیاب» رئیس دولت پیشبرد امور لبنان در رابطه با پرونده انفجار بندر بیروت، وارد کرده است.
بر اساس این گزارش، وی به دلیل آنچه که از آن به عنوان اهمال کاری و کوتاهی در مسأله انفجار بندر بیروت یاد کرد، علیه حسان دیاب اقامه دعوی کرده است.
این بازپرس لبنانی همچنین اتهامات مشابهی را به برخی وزرای پیشین لبنان وارد کرده است.
این اتهامات به «علی حسن خلیل»، «غازی زعیتر» و «یوسف فنیانوس» از وزرای سابق لبنان وارد شده است.
بازپرس لبنانی اعلام کرده است که طی روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هفته بعد از افراد یاد شده بازجویی صورت خواهد گرفت.
بازپرس پرونده قرار است روز دوشنبه آتی برای بازجویی از حسان دیاب به مقر نخست‌وزیری لبنان برود.
این درحالی است که انفجار مهیب بندر بیروت به کشته شدن بیش از ۱۹۰ نفر و زخمی شدن حدود ۷ هزار نفر منجر شد.