خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش مصر به تلاش‌ها برای حل بحران قطر

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 20 آذر 1399 - 16:32
وزیر خارجه مصر به تلاش‌ها برای حل بحران چهار کشور عربی (امارات، مصر، عربستان و بحرین) با قطر واکنش نشان داد.
كشور،قطر،مصر،كويت،عربي،توافق،بحران،خارجه،روابط

وزیر خارجه مصر به تلاش‌ها برای حل بحران چهار کشور عربی (امارات، مصر، عربستان و بحرین) با قطر واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، سامح شکری، وزیر خارجه مصر در واکنش به تلاش‌ها برای حل بحران چهار کشور عربی خاطر نشان کرد: چهار کشور عربی حاشیه خلیج فارس از دوحه متضرر شده اند و قاهره به دنبال دستیابی به توافق است‌.
وزیر خارجه مصر همچنین تصریح کرد، این چهار کشور از سیاست‌های قطر ضرر دیده‌اند و روابط مصر مبتنی بر همبستگی و حمایت متقابل است و عربستان، امارات و بحرین خواسته‌هایی داشتند.
وی اظهار داشت: ما تلاش‌های صباح الاحمد الجابر الصباح، امیر فقید کویت و نواف الاحمد، امیر کویت و دولت این کشور در راستای تلاش برای دستیابی به توافق را ارج می‌نهیم.
سامح شکری عنوان کرد: اگر یک اراده سیاسی و نیت صادقانه وجود داشته باشد، مصر همیشه به دنبال توافق و روابط برادرانه است که باید بین کشورهای عربی پیوند بخورد.
عربستان، مصر، بحرین و امارات متحده عربی ۵ ژوئن ۲۰۱۷ تمام روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع و علیه این کشور تحریم‌های اقتصادی اعمال کردند.
این کشورها قطر را به «حمایت از گروه‌های تروریستی» متهم کرده و بر دوحه یک درخواست ۱۳ ماده‌ای برای عادی‌سازی روابط با این کشور تحمیل کردند.
قطر نیز اتهامات این کشور را رد و اعلام کرد که هیچ درخواست مغایر حقوق بین‌المللی را نخواهد پذیرفت.
پیشتر، خالد جارالله، معاون وزیر امور خارجه کویت با انتشار بیانیه‌ای رسمی از توافق تحت نظارت کویت و آمریکا برای حل بحران میان قطر و سایر اعضا در شورای همکاری خلیج فارس خبر داد.
شیخ نواف الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت نیز دستیابی به توافق برای حل بحران قطر را "موفقیتی تاریخی" خواند.
انتهای پیام