خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاسوسی و خرابکاری بازرسان آژانس انرژی اتمی/ راه حفاظت از اطلاعات محرمانه ایران چیست؟ + فیلم

باشگاه خبرنگاران | چند‌رسانه‌ای | پنجشنبه، 20 آذر 1399 - 13:18
گزارش محرمانه ایران در مورد نصب سه آبشار سانتریفیوژ‌های جدید در نطنز، قبل از بررسی شورای حکام، به رسانه‌های جمعی راه پیدا کرد.
محرمانه،بازرسان،اتمي

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، جاسوسی، خرابکاری و فاش شدن اطلاعات محرمانه ایران، توسط بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اتفاق جدیدی نیست و در دوره‌های مختلف مسبوق به سابقه بوده است.
گزارش محرمانه ایران در مورد برنامه‌اش برای نصب سه آبشار سانتریفیوژ‌های جدید در نطنز، قبل از رهگیری اعضای شورای حکام، به رسانه‌های مختلف راه پیدا کرد.
می‌توان گفت که تنها راه حل برای حفاظت و عدم انتشار اطلاعات محرمانه کشور، کاهش دسترسی‌های بازرسان آژانس انرژی اتمی است.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/