خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با رئیس قوه قضائیه

ایسنا | سیاسی | پنجشنبه، 20 آذر 1399 - 11:43
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با رئیس قوه قضائیه در روز یکشنبه هفته آینده خبر داد.
اقتصادي،قوه،بررسي،مجلس،افزايش،محورهاي،مشترك،كميسيون

ایسنا/کرمان رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از نشست مشترک اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با رئیس قوه قضائیه در روز یکشنبه هفته آینده خبر داد.
دکتر "محمدرضا پورابراهیمی" در تشریح این نشست گفت: این نشست با هدف بررسی افزایش همکارهای مشترک با قوه قضائیه در حوزه های تخصصی پارلمانی برگزار می شود.
وی در ادامه بیان کرد؛ یکی از محورهای مهم این جلسه بررسی طرح ها ولوایحی است که با موضوعات مشترک حقوقی و قضایی در دست اقدام است که یکی از این موارد بررسی اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز می باشد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: بررسی راهکارهای افزایش شفافیت اطلاعت اقتصادی برای پیشگیری از ورود فساد در نظام اقتصادی کشور از دیگر محورهای این نشست می باشد.
نماینده مردم کرمان و راور در خانه ملت بیا کرد: با توجه به ضمانت قوه قضاییه در اجرای قوانین اقتصادی کشور آسیب شناسی محتوای قانون از منظر دستگاه قضایی برای افزایش اثر بخشی و کارایی قوانین اقتصادی از محورهای این نشست می باشد.
پورابراهیمی در پایان خاطر کرد: با توجه با اقدامات موثر قوه قضاییه در طی ماه های اخیر امیدوارم با افزایش همکاری های بین مجلس و در حوزه های مختلف به ویژه در مسائل اقتصادی شاهد بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی در کشور باشیم.
انتهای پیام