خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰۰ نفر معتاد متجاهر در زنجان جمع آوری شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 20 آذر 1399 - 10:05
زنجان-دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، از جمع آوری ۳۰۰ نفر معتاد متجاهر در استان زنجان خبر داد و گفت: مراحل قرنطیه آنها مشکلی ندارند.
استان،زنجان،مخدر،مواد،گل،مصرف،ضايعات،رضايي

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه رضایی شامگاه چهارشنبه در جلسه مواد مخدر در محل استانداری زنجان، گفت: گرایش مصرف به سمت ماده گل بسیار زیاد است.
وی به جمع آوری معتادان متجاهر دراستان زنجان اشاره کرد و گفت: به علت وضعیت استان متوقف شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان، از جمع آوری ۳۰۰ نفر معتاد متجاهر در استان خبر داد و گفت: مراحل قرنطیه آنها مشکلی نداشته و ۱۰۰ نفر نیز که شاکی خانواده بود با دستور مقام قضایی ارجاع داده شدند.
رضایی با بیان اینکه جوانان نمی‌دانند مصرف گل چه عوارضی مانند تغییر علایم بدنی و کندی حرکت دارد، گفت: عوارض بلند مدت مصرف گل نیز شامل نقص در سیستم بدنی، کاهش تمرکز، مشکلات تحصیلی و شغلی و کاهش سطح هوشیاری است.
درادامه این جلسه، مدیرکل امور بانوان و خانواده استان زنجان، از توزیع شبکه‌ای مواد مخدر در قالب جمع‌آوری ضایعات در استان ابراز نگرانی کرد و گفت: گروه‌هایی در قالب شبکه ای به صورت ضایعات فعالیت دارند و شکل شبکه‌ای دارند و بحث خرید و فروش مواد مخدر را انجام می‌دهند.
ماهرخ بلوری با بیان اینکه این افراد در محلاتی که خلوت است حتی در بالای شهر امنیت را کمتر کرده است فعالیت می‌کنند، افزود: بچه‌های جوان و نوجوان نیز در بحث خرید و فروش با آنها کار می‌کنند.