خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توجه بیشتر به راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در محیط شهری امروز

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 19 آذر 1399 - 13:55
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: یکی از موضوعاتی که در دوره‌های اخیر بسیار مورد تاکید است، راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در محیط شهری است.
كسب،خانگي،كارهاي،مشاغل،اصفهان،جهاد،دانشگاهي،موفق،واحد،زنان،س ...

ایسنا/اصفهان سرپرست جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: یکی از موضوعاتی که در دوره‌های اخیر بسیار مورد تاکید است، راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در محیط شهری است.
دکتر مهدی ژیانپور امروز (چهارشنبه- ۱۹ آذر ماه) در وبینار «تجارب موفق زنان در کسب و کارهای خانگی و ارائه یافته‌های پژوهشی در این حوزه» که به همت معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در نگاه کلاسیک کسب و کارها به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که در یکی از مهمترین شکل‌های آن کسب و کارهای خانگی، خانوادگی، روستایی، اینترنتی و کسب و کارهای کوچک و متوسط، از کسب و کارهای بزرگ جدا شده‌اند.
وی با اشاره به پژوهش انجام شده در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، گفت: پژوهشی در حوزه کسب و کارهای خانگی از دو سال گذشته بر پایه مصادیق عینی و بومی استان اصفهان انجام و نتایج به صورت معرفی راهکارهای کسب موفقیت و موانع پیش روی آن در کسب و کارهای اینترنتی استخراج شد.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با تاکید براینکه نتایج این پژوهش می‌تواند میانبری برای رسیدن به موفقیت برای کسانی باشد که در راه کسب و کارهای خانگی قدم می‌گذارند، تصریح کرد: یکی از مشخصه‌های این تحقیق، تمرکز و تاکید بر ویژگی‌های نمونه‌های موفق در کسب و کارهای خانگی است تا افرادی که در پی ایجاد کسب و کار خانگی هستند با استفاده از راهکارهای ارائه شده در این پژوهش و شناخت موانع پیش روی کسب و کارهای خانگی بتوانند موفق‌تر در این زمینه عمل کرده و از تجارب موفق درس بگیرند.
به گفته ژیانپور در دنیای امروز، مرزبندی‌ها در حوزه کسب و کارها کمی ظریف‌تر شده است و با جستجوی کسب و کارهای خانگی در مقالات پیرامون این موضوع درمی‌یابیم که کسب و کارهای خانگی با مفهوم کسب و کارهای روستایی در هم آمیخته شده است.
وی افزود: یکی از اتفاقاتی که در دنیای اخیر بسیار مورد تاکید است، راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در محیط شهری است و نکته مهم در این میان با وجود فراهم بودن بستر اینترنت میان کسب و کارهای خانگی و اینترنتی تمایزی وجود ندارند.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، اینترنت را ابزاری برای بازاریابی و خلق ثروت معرفی کرد و گفت: استقامت و شکیبایی، تدبیر و کاردانی، قدرت برانگیخته کردن سایرین، قدرت تمرکز، میل به موفقیت بالا، ظرفیت یادگیری بالا و انعطاف پذیری در برابر تغییر از مهمترین ویژگی افراد کارآفرین و موفق است.
مشاغل خانگی از حوزه های پرطرفدار اشتغال است
همچنین شادی فضلی - معاون مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری اصفهان در این وبینار با اشاره به نقش مهم توسعه کسب و کارهای خانگی در درآمدزایی، اظهار کرد: در این زمینه برنامه‌های مختلفی در سطح کلان اجرا شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد حضور چشمگیر زنان در عرصه مشاغل خانگی و راه‌اندازی کسب و کارهای خانوادگی هستیم، تصریح کرد: دلیل این حضور چشمگیر، شرایط این مشاغل و مزیت‌هایی همچون عدم خروج از منزل، کاهش هزینه‌های ایاب ذهاب و جانبی و امکان استفاده از اعضای خانواده در کسب و کار است که باعث شده یکی از حوزه‌های پرطرفدار در مبحث اشتغال باشد.
فضلی افزود: در سال های گذشته طرح‌های مختلفی از جمله، توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر مشاغل خانگی، مهارت آموزی فنی حرفه‌ای برای زنان و اعطای تسهیلات از طریق بانک‌های عامل در استان در این زمینه اجرا شده است.
وی افزود: ماحصل طرح اشتراک گذاری تجارب زنان موفق در کسب و کارهای خانگی می‌تواند نقشه راه و روشن کننده مسیر برای همه بانوان فعال و علاقه‌مند در عرصه مشاغل خانگی باشد.
به گزارش ایسنا، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرح‌های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال ۱۳۹۶ طراحی و به تصویب رسید.
به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه‌ای، واسطه‌ای و تسهیلگر مکلف به شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار با بهره‌مندی از شبکه های افقی و عمودی شد.
انتهای پیام