خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاریخ ارائه لایحه AFC به دادگاه عالی ورزش در پرونده آل کثیر مشخص شد

فارس | برگزیده، ورزشی | چهارشنبه، 19 آذر 1399 - 11:43
دادگاه CAS با ارسال نامه ای به باشگاه پرسپولیس و AFC زمان رسیدگی به پرونده مهاجم سرخ پوشان را اعلام کرد.
پرسپوليس،ارسال،دادگاه،AFC،پرونده،نامه،اعلام

دادگاه CAS با ارسال نامه ای به باشگاه پرسپولیس و AFC زمان رسیدگی به پرونده مهاجم سرخ پوشان را اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، باشگاه پرسپولیس پس از تایید محرومیت 6 ماهه عیسی آل کثیر در کمیته استیناف AFC با ارسال نامه ای به دادگاه CAS درخواست کرد حکم این بازیکن با صدور دستور موقت به حالت تعلیق دربیاید تا بتواند از مهاجم خود در دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا استفاده کند.
البته پرسپولیس از این دادگاه درخواست کرده در این حکم تجدیدنظر خواهی شود تا با رد نظر کمیته استیناف درباره اقدام نژاد پرستانه این بازیکن، وی دچار محرومیت انضباطی نشود.
براین اساس دادگاه حکمیت ورزش هم با ارسال نامه‌ای به پرسپولیس ضمن اعلام وصول دادخواست پرسپولیس اعلام کرد طبق نامه ای که برای AFC هم ارسال شده قرار است درباره این پرونده در تاریخ 24 آذر اعاده دادرسی شود.
سرخ پوشان امیدوار هستند با موافقت ‌کنفدراسیون فوتبال آسیا آل کثیر هم با این تیم راهی قطر شده و در دیدار فینال شرکت کند اما شانس آنها برای پیروزی در این پرونده ضعیف به نظر می رسد.
انتهای پیام/