خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی تیم ملی والیبال ایران تابعیت روسیه را گرفت

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 19 آذر 1399 - 08:55
مربی جدید تیم ملی والیبال ایران تابعیت کشور روسیه را گرفت.
تيم،روسيه،قهرماني،واليبال

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از انتخاب ولادیمیر آلکنو به عنوان سرمربی تیم ملی والیبال ایران، وی توماس توتولوی ایتالیایی را به عنوان دستیار اول و مربی تیم ملی انتخاب و معرفی کرد.
توتولو از 2013 به عنوان مربی در تیم والیبال زنیت کازان روسیه فعالیت می کرد و همراه با این تیم توانست افتخارات زیادی کسب کند.
قهرمانی جام باشگاه‌های جهان، قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، قهرمانی در لیگ روسیه، قهرمانی جام و سوپرجام روسیه از جمله افتخارات توتولو در کنار آلکنو در تیم زنیت بود.
مربی جدید و ایتالیایی الاصل تیم ملی والیبال ایران پس از چند سال فعالیت در روسیه سرانجام تابعیت این کشور را گرفت و در این خصوص اظهار داشت: بسیار خوشحالم که تابعیت روسیه را گرفتم.
من مدت‌ها است که اینجا کار می‌کنم و یک خانواده دارم.
من خودم را نیمه روسی و البته یک تاتار می‌دانم.
انتهای پیام/