سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر آمریکا، مانند اشغالگر رفتار می‌کند و باید از آلمان اخراج شود

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 اسفند 1397 - 12:20
«ولفگانگ کوبیکی» یکی از پنج نواب رئیس پارلمان فدرال آلمان با انتقاد از مواضع سفیر آمریکا در برلین و مداخلات او در امور داخلی آلمان، اخراج او از کشور را خواستار شده است.<br/><br/>
آلمان،آمريكا،سفير،اخراج،رئيس،گرنل،اظهارات،وزارت،پارلمان،آلما ...

«ولفگانگ کوبیکی» یکی از پنج نواب رئیس پارلمان فدرال آلمان با انتقاد از مواضع سفیر آمریکا در برلین و مداخلات او در امور داخلی آلمان، اخراج او از کشور را خواستار شده است.
سفیر آمریکا، مانند اشغالگر رفتار می‌کند و باید از آلمان اخراج شود
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، اظهارات مداخله‌جویانه پیاپی «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در آلمان درخواست یک قانونگذار ارشد آلمانی و نائب رئیس حزب اپوزیسیون «دموکراتیک آزاد» (FDP) از وزارت خارجه آلمان برای اخراج او را در پی داشته است.
طبق گزارش «دویچه وله»، «ولفگانگ کوبیکی» یکی از پنج نواب رئیس «بوندستاگ» (پارلمان فدرال آلمان) و نایب رئیس حزب اپوزیسیون «دموکراتیک آزاد» اخراج سفیر آمریکا در آلمان و اعلام او به عنوان «عنصر نامطلوب» را خواستار شده است.
این سیاستمدار و قانونگذار ارشد آلمانی تاکید کرد که با توجه به «مداخلات مکرر» گرنل در امور داخلی آلمان، «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان باید او را عنصر نامطلوب اعلام و از کشور اخراج کند.
کوبیکی تصریح کرد: «هر دیپلمات آمریکایی که شبیه به کمیسر ارشد یک قدرت اشغالگر اقدام می‌کند، باید یاد بگیرد که تسامح ما هم حدی دارد».
سخنان نایب رئیس پارلمان آلمان بعد از تازه‌ترین اظهارات مداخله‌جویانه ریچارد گرنل درباره بودجه پیشنهادی وزارت دارایی آلمان مطرح شده است.
سفیر آمریکا با انتقاد از قسمت مربوط به هزینه‌های نظامی در بودجه پیشنهادی وزارت دارایی آلمان آن را «ناامیدکننده» و «هشداری برای دیگر اعضای ناتو» خوانده بود.
او و دیگر مقام‌های دولت آمریکا از جمله شخص «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور، بارها از آنچه که بی‌توجهی آلمان به تعهدات خود در قبال ناتو برای اختصاص دو درصد از تولید ناخالص داخلی برای هزینه‌های نظامی می‌خوانند، انتقاد کرده‌اند.
این اولین باری نیست که سفیر آمریکا در آلمان اظهاراتی جنجالی و مداخله‌جویانه خطاب به آلمانی‌ها مطرح کرده است.
او پیشتر درباره مراودات اقتصادی آلمان با ایران، روسیه و چین اظهارنظر کرده و برلین را به تحریم‌ و قطع کمک‌های اطلاعاتی آمریکا تهدید کرده بود.
اظهارات اخیر گرنل با واکنش «مایکل گروس برومر» یک عضو هم حزبی «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان هم مواجه شده و او از سفیر آمریکا خواسته که بیشتر از قبل خویشتندار و مراقب اظهاراتش باشد.
علیرغم شدت گرفتن اظهارات سیاستمداران آلمانی علیه سفیر واشنگتن، وزارت خارجه آمریکا از اظهارنظر درباره این انتقادها خودداری کرده و واکنشی نشان نداده است.
انتهای پیام/ق