خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عربستان و آمریکا رزمایش مشترک برگزار کردند

مشرق | بین‌الملل، سیاسی | چهارشنبه، 19 آذر 1399 - 00:06
وزارت دفاع عربستان سعودی روز سه شنبه از برگزاری رزمایش مشترک «پنجه‌های شاهین ۲» میان نیروهای زمینی این کشور و آمریکا خبر داد.
عربستان،مشترك،رزمايش

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه عکاظ عربستان، رزمایش مشترک نیروهای زمینی عربستان و آمریکا در منطقه شمال غربی این کشور آغاز شده است.
بر اساس اعلام وزارت دفاع عربستان، این رزمایش در راستای تمرین‌های مشترک میان نیروهای زمینی دو کشور و با هدف افزایش هماهنگی و همکاری نظامی مشترک، تبادل تجربیات و بالا بردن آمادگی رزمی برای مقابله با چالش‌های منطقه‌ای است.
وزارت دفاع عربستان جزئیات بیشتری درباره این رزمایش اعلام نکرده است.
عربستان و آمریکا توافق‌های نظامی متعددی با یکدیگر دارند و همه ساله رزمایش‌های مشترک زمینی، هوایی و دریایی برگزار می‌کنند.