خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمات گمرک باشماق مریوان 24 ساعته شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 29 اسفند 1397 - 12:05
مدیرکل گمرک باشماق مریوان گفت: خدمات گمرک باشماق همانند سال‌های گذشته در روزهای پایانی سال 24 ساعته شد.
باشماق،تردد،گمرك،گمركات،كردستان،ايام،مرز،پاياني،كاركنان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، به‌نقل از روابط‌عمومی گمرگ کردستان، فرید حق‌پناه ضمن تبریک ولادت با سعادت امیرالمومینین علی(ع) و روز پدر وتشکر از پرسنل خدوم و پر تلاش شاغل در گمرکات استان بخصوص کارکنان گمرک باشماق اظهار داشت: با توجه به اعلام فرماندهی پلیس راه کردستان طی روزهای پایانی سال به‌منظور افزایش ظرفیت تردد درمحورهای مواصلاتی و ارتقای ضریب ایمنی در محورهای مواصلاتی سقز-مریوان-سنندج و بالعکس و ممنوعیت تردد کامیون‌ها و خودروهای ترانزیتی سوختی در روزهای این ایام و روزهای آغازین سال 98 گمرک باشماق در رعایت این موضوع نهایت همکاری خود با راهداری و پلیس‌راه انجام خواهد داد.
وی افزود: با توجه به تراکم کاری در روزهای پایانی سال به منظور تسهیل در ارایه خدمات گمرکی مناسب و شایسته به خدمت گیرندگان، گمرک باشماق همانند سال‌های گذشته در روزهای پایانی سال نوبت کاری کارکنان خود را از اواخر اسفندماه به‌صورت 24 ساعته و در نوبت‌های کاری افزایش داده است که این امر موجب تسریع و تسهیل در روند فعالیت‌های تجاری و تردد مسافران از مرز رسمی باشماق خواهد شد.
مدیرکل گمرک باشماق مریوان تصریح کرد: در سال‌جاری در ایام تعطیلات نوروزی یک‌هزار و 893 خودرو سواری و 55 هزار و 270 مسافر از طریق گمرکات استان کردستان تردد کرده و کارکنان گمرکات با برقراری شیفت‌های کشیک نوروزی به آنان خدمات ارائه کردند.
حق‌پناه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در طول سال‌جاری میزان تردد از مرز باشماق بیش از سال گذشته بوده، پیش‌بینی می‌شود در ایام نوزوز سال 98 تعداد مسافرین این مرز مسافری به نسبت سال گذشته نیز رشد بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام/ ز