سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت خراسان شمالی در لایحه بودجه سال آینده مناسب نیست

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 آذر 1399 - 16:12
بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: وضعیت خراسان شمالی در لایحه بودجه سال آینده مناسب نیست اما تفاهم نامه های متعددی با نهادهای مختلف منعقد شده که شرایط استان را بهبود خواهد بخشید.
خراسان،شمالي،استان،شجاعي،لايحه،وضعيت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی شجاعی ظهر امروز در جمع خبرنگاران خراسان شمالی اظهار کرد: وضعیت خراسان شمالی در لایحه بودجه سال آینده مناسب نیست.
استاندار خراسان شمالی ادامه داد: زمانی که لایحه به مجلس ارسال می‌شود افزودن سهم استان به راحتی ممکن نیست؛ مگر در پروژه‌های خاص که در کمیسیون‌ها به همت نمایندگان مجلس پیگیری می‌شود و امیدواریم اعتبارات در این حوزه افزایش یابد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه‌های متعدد با نهادهای مختلف، افزود: این ارقام خود را در بودجه نشان نمی‌دهد اما به تغییر شرایط از طریق این قراردادها امیدوار هستیم.
شجاعی تصریح کرد: جلسه‌ای نبوده است که در آن برای بهتر شدن وضع بودجه‌ای استان در لایحه سال ۱۴۰۰، شرکت نکرده باشیم.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: وضعیت رنگ بندی هشدارهای کرونا در برخی از شهرهای استان تغییر کرده و از قرمز به نارنجی و حتی زرد تبدیل شده است و این به جهت همکاری بسیار مناسب مردم و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بالاترین سطح بوده است.
وی افزود: وضعیت رنگ بندی شهرهای استان امروز جمع بندی و به مردم اعلام خواهد شد.
شجاعی در انتها بیان داشت: فعالیت‌های اصناف و گروه‌های مختلف بر اساس شرایط کرونایی هر شهر متغیر خواهد بود.