خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیابان زدایی گلستان ۱۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 آذر 1399 - 14:06
گرگان- استاندار گلستان با بیان این که در گلستان حدود ۳۰۰ هزار هکتار بیابان وجود دارد، گفت: برای بیابان زدایی این میزان اراضی به بیش از هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
بيابان،استان،زدايي،هكتار،اراضي

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق شناس در آیین اجرای پروژه مشارکتی مقابله با بیابان زایی استان، اظهارکرد: در گلستان قریب ۳۰۰ هزار هکتار بیابان وجود دارد و این آمادگی جهت واگذاری قطعات زمین در قالب تعاونی به فارغ التحصیلان کشاورزی با اعطای تسهیلات مناسب جهت بهره وری از زمین های بیابانی وجود دارد.
وی افزود: با تلاش جهاد کشاورزی تاکنون ۱۰ هزار هکتار از اراضی استان بیابان زدایی شده است.
حق شناس ادامه داد: طبق برنامه در سال جاری جهاد کشاورزی پنج هزار هکتار از اراضی استان را با یک و نیم میلیون نهال بیابان زدایی می کند و امیدواریم با همکاری نمایندگان مردم در مجلس ردیف ها و اعتبارات استان در زمینه بیابان زدایی افزایش یابد.
استاندار گلستان گفت: برای بیابان زدایی ۳۰۰ هزار هکتار اراضی بیابانی استان به بیش از هزار و ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و مشارکت بخش خصوصی در قالب شرکت های تعاونی می تواند زمینه تسریع در بیابان زدایی استان را فراهم آورد.