خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشت مدافع مصدوم استقلال به تمرینات

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 18 آذر 1399 - 13:25
مدافع تیم فوتبال استقلال با بر طرف شدن مصدومیتش، از امروز (سه‌شنبه) در تمرینات آبی‌پوشان حاضر خواهد شد.
استقلال،فوتبال،هفته،تيم،مدافع

به گزارش مشرق، «سیاوش یزدانی» مدافع تیم فوتبال استقلال چند هفته پیش در اواسط تمرین و هنگامی که در حال کورس گذاشتن با «فردین رابط» بود از ناحیه پای راست احساس درد کرد و پس از انجام ام.
آر.
آی مشخص شد که او از ناحیه همسترینگ با کشیدگی شدید روبرو شده است.
حال با گذشت حدود چهار هفته، این مدافع با بر طرف شدن مصدومیتش، از امروز در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد و نرم دوی را آغاز خواهد کرد.
تیم فوتبال استقلال روز گذشته (دوشنبه) در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر فوتبال کشور به مصاف تیم فوتبال صنعت نفت آبادان رفت که در نهایت این دیدار با نتیجه یک بر یک به تساوی انجامید.
استقلال در هفته ششم لیگ برتر روز یکشنبه (۲۳ آذر) از ساعت ۱۵:۴۵ در مشهد میهمان شهر خودرو است.