مبارزه با قاچاق کالا بهترین راه حمایت از تولید داخلی است
معاون دادستان کل کشور گفت: کار جهادی و انقلابی در مبارزه با قاچاق کالا بهترین راه حمایت از تولید داخلی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، سعیدعمرانی در جلسه کارگروه نظارت بر اجرای پروندههای قاچاق کالا و ارز موضوع بند "چ" ماده قانون مبارزه با کالا و ارز به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: کار جهادی و انقلابی در مبارزه با قاچاق کالا بهترین راه حمایت از تولید داخلی است و کار ما در دستگاه قضایی امانتداری بوده و ما در مقابل مردم امانتدار هستیم و باید در تصمیمگیریها و حرکت هایمان مواظب هرگونه لغزش و انحراف باشیم.
وی با گرامیداشت یاد شهدای مرزبانی ادامه داد: شهدای مرزبانی که اخیرا برای دفاع از میهن در آذربایجانغربی به شهادت رسیدند حافظان امنیت این خاک و بوم بودند و ما نیز مرزبان میهن اسلامی هستیم و یاد شهید فخری زاده را گرامی میداریم و آرزو میکنیم عاقبت ما هم ختم به شهادت شود.
معاون دادستان کل کشور افزود: اکنون قوه قضائیه در راه تحول گام نهاده و این تحول کار جهادی می خواهد به خصوص در امر مبارزه با قاچاق باید کار جهادی و انقلابی انجام شود که بهترین حمایت از تولید داخلی و بهترین راه حمایت از اقتصاد کشور است.
عمرانی تصریح کرد: امروز مسوول باید شجاع، خطرپذیر و عملگرا باشد و در واقع همت و شجاعت ۲ عنصر موفقیت یک مدیر هست که هر کسی مسوولیت را میپذیرد باید این ۲ صفت را داشته باشد.
وی یادآور شد: آذربایجانغربی از نظر استراتژیک وضعیت بسیار خاص و ویژه ای را دارد که این شرایط خاص و نوار مرزی طولانی این استان با چندین کشور و نیز فراوانی جرایم امنیتی و قاچاق در مرزهای این استان میطلبد که مسوولین آن در همه حوزهها فعالیتهای مضاعف و با برنامه ای را انجام دهند.
عمرانی تاکید کرد: دادستان مرکز استان و مسوولین حاضر در جلسه به مشکلات دامداران استان توجه خاصی داشته باشند و به خصوص در امر قاچاق دام به خارج از کشور از طریق مرزهای غربی توجه ویژه کنند تا بتوانیم به صورت کامل مانع خروج دام از مرز شویم.
وی خاطرنشان کرد: اجرای عدالت، اجرای صحیح قانون است و اجرای قانون هم به طور طبیعی مشکلات خود را دارد، اما مدیر موفق کسی است که بر مشکلات فائق آمده و قانون را اجراکند.
در ادامه این جلسه دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجانغربی به عزم دستگاههای ذیربط در مبارزه با قاچاق اشاره کرد و گفت: دستگاه قضایی استان در کنار دستگاههای انتظامی، امنیتی و تعزیرات حکومتی عزم خود را جزم کرده است که با یاری خداوند متعال ریشه قاچاق در استان را بخشکاند و در این راه از هیچ تلاش وکوششی دریغ نمیکند.
حبیبی ادامه داد: قاچاق کالا نه تنها جرم هست بلکه اقتصاد کشور را فلج میکند و تولید داخل را به تعطیلی میکشاند و آثار شوم و جبران ناپذیری در اجتماع به جا میگذارد در واقع مبارزه با پدیده قاچاق کالا نوعی حمایت از تولید داخل و رونق آن است.
وی با اشاره به کارهای انجام شده در دستگاه قضایی استان در مبارزه با امر قاچاق به ارائه آمار در این خصوص پرداخت و بیان کرد: با توجه به اینکه آذربایجانغربی با سه کشور عراق، آذربایجان و ترکیه هم مرز بوده پروندههای مهمی در مورد قاچاق در این استان مطرح است که مهمترین کشفیات مربوط به قاچاق احشام بوده که در هشت ماه سال ۹۹ حدود ۶۰ هزار راس احشام کشف و ضبط شد.
این مقام مسوول اذعان کرد: سازمان اموال تملیکی و ستاد اجرایی امام خمینی (ره) از محل فروش این اموال حدود ۹۱ میلیارد تومان درآمد حاصل کردند که به حساب دولت واریز شده است.
وی اضافه کرد: بعد از قاچاق احشام، قاچاق مشروبات الکلی و سلاح و مهمات از دیگر اقلام قاچاق کشف شده در استان است که در مدت هشت ماه امسال بیش از ۵۰ هزار بطری مشروبات الکلی، ۲ هزار و ۴۳۹ قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف و ۹۵ نفر هم از مجرمین در این خصوص دستگیر و بازداشت شدهاند که برای برخی از آنها محکومیتهایی از ۵ سال تا ۱۸سال حبس صادر شده است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز آذربایجانغربی عنوان کرد: همچنین در 35 فقره پروندهها تشکیل شده محکومین به ۳۷ میلیارد و 880 میلیون تومان جریمه محکوم شدند که مبلغ ۶ میلیارد تومان آن وصول شده است.
حبیبی خاطرنشان کرد: این جلسه در ایجاد هماهنگی بیشتر بین مسوولین دادستانی کل کشور و مسوولین استانی عضو کارگروه بسیار موثر بوده و تعامل بیشتری را به همراه دارد.
شایان ذکر است این جلسه با تصویب مصوبات راهبردی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا به کار خود خاتمه داد.
انتهای پیام/ق