خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد در زنجان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 19:13
مسئول بسیج حقوقدانان استان زنجان از اجرای طرح آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد با همکاری بسیج اقشار در این استان خبر داد.
بسيج،حقوقدانان،استان،كميته،اقشار،اعضاي،آزادسازي،زندانيان،اقدام

ایسنا/زنجان مسئول بسیج حقوقدانان استان زنجان از اجرای طرح آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد با همکاری بسیج اقشار در این استان خبر داد.
علیرضا حیدری ظهر امروز ( ۱۷ آذرماه) در جمع خبرنگاران، با اشاره به کمک‌های مومنانه‌ای که در راستای‌ کمک به اقشار آسیب‌پذیر انجام ‌می‌گیرد، اظهار کرد: بسیج حقوقدانان زنجان نیز در راستای کمک به نیازمندان استان در دو مرحله اقدام به توزیع بسته‌های معیشتی در بین اقشار آسیب‌دیده ناشی از ویروس کرونا کرد.
وی با بیان اینکه در قالب چندین کمیته‌ها فعالیت‌ها انجام شد، تصریح کرد: یکی از این کمیته‌ها، کمیته آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد بود که مسئولیت این کمیته برعهده بسیج حقوقدانان استان قرار گرفت و برخی اقشار بسیج نیز، در زیر مجموعه این کمیته قرار گرفته‌اند.
حیدری با تاکید بر اینکه پس از ابلاغ این کمیته به بسیج حقوقدانان استان که متشکل از دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، قضات و وکلای دادگستری استان، اعضای کانون وکلا، اعضای مشاوران خانواده قوه قضاییه، اعضای کانون سردفترداران و دفتریاران، اعضای کانون کارشناسان رسمی و اعضای بسیج حقوقدانان است، خاطرنشان کرد: این طرح با محوریت بسیج حقوقدانان و با حضور و شرکت آحاد مردم در قالب پویش مردمی شکل گرفته است.
این مسئول خاطرنشان کرد: طرح آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد از 4 آذرماه امسال در استان زنجان آغاز شده و تا پایان سال در زمان‌بندی‌های مختلف توسط بسیج اقشار از جنله بسیج جامعه زنان، بسیج ورزشکاران، بسیج مداحان، بسیج اصناف، بسیج طلاب و ...
اجرا می‌شود.
وی با یادآوری اینکه ۱۵۴ زندایی جرایم غیرعمد به دلیل مشکلات مالی در زندان به سر می‌برند، یادآور شد: با کمک‌های مردمی پس از جمع‌آوری کمک‌های مالی اقدام به آزادسازی زندانیان خواهیم کرد.
حیدری ادامه داد: بسیج حقوقدانان اقدام به تشکیل کمیته صلح و سازش کرده است که در این کمیته حقوقدانان بسیجی استان اقدام به جلب رضایت شاکیان و یا توافق بر پرداخت حداقل مبلغ برای توافق را دارند.
انتهای پیام