خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرم‌افزاری برای کشف داروهای جدید طراحی شد

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 15:23
محققان کشور نرم افزاری در حوزه فناوری اطلاعات و انفورماتیک مرتبط با علوم پزشکی و داروسازی طراحی کردند.
ساخت،شركت،تركيبات،كمك،داروسازي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، علی حاجی ابراهیمی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت، بیشتر در حوزه فناوری اطلاعات و انفورماتیک مرتبط با علوم پژشکی و داروسازی متمرکز است که اخیرا یک وب اپلیکیشن با هدف ارائه خدمات پسا درمان را طراحی کردیم.
وی افزود: همچنین یکی از محصولات اصلی دانش‌بنیان شرکت یک نرم‌افزار پیشرفته در حوزه کمک به پژوهش‌های دارویی است.
این نرم‌افزار به محقق و پژوهشگر کمک می‌کند که در زمان سریع‌تری به ترکیبات مورد نیاز برای ساخت دارو دست یابد.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گفت: در بدن هر فرد گیرنده‌های وجود دارند که این گیرنده‌ها مسئول دریافت ترکیبات دارویی هستند، این نرم‌افزار با ساخت تصویر سه‌بعدی از این گیرنده‌ها، بهترین ترکیب شیمیایی ممکن برای ساخت داروی مورد نظر را که با این گیرنده‌ها سازگار است را به محقق پیشنهاد می‌دهد.
به گفته وی، استفاده از این نرم‌افزار به اعضای واحد R&D شرکت‌های داروسازی، کمک می‌کند تا زمان کمتری را صرف پیدا کردن ترکیبات شیمیایی مورد نظر برای ساخت دارو کنند.