سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی البرز برای پیشگیری و مقابله با بحران‌های احتمالی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 13:58
کرج - استاندار البرز گفت: این استان برای پیش‌بینی، پیشگیری و مقابله با بحران‌های احتمالی، آمادگی لازم را دارد.
استان،البرز،كشور،شهبازي،احتمالي،مقابله،آمادگي،بحران

به گزارش مهر، عزیزالله شهبازی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و بازدید از مانور مدیریت بحران استان که ظهر دوشنبه برگزار شد، اظهار کرد: البرز، استانی استراتژیک است و در بسیاری از حوزه‌ها در سطح ملی خدمات ارائه می‌دهد.
وی ادامه داد: این استان شاهراه ارتباطی بین ۱۴ استان کشور با پایتخت است از این رو همواره در این رابطه با حساسیت ویژه ای وارد عمل شده‌ایم.
شهبازی با اشاره به اینکه این استان به واقع ایران کوچک است، گفت: کنترل و پایش راه‌های البرز برای کشور از اهمیت بالایی برخوردار است چراکه این استان به طور مثال در ۲۹ آبان ماه سال جاری ۲ برابر تهران، تردد ورودی داشته و استان اول کشور هستیم و در ترددهای خروجی استان دوم کشور هستیم.
وی افزود: محور کرج-چالوس و آزادراه تهران-کرج-قزوین از اهمیت بالاتری برخوردار هستند چراکه بیشترین تردد را دارند.
استاندار البرز اضافه کرد: این استان در تمامی فصول سال نیازمند تدابیر ویژه ای است بنابراین همواره در حال برنامه ریزی برای پیش بینی، پیگیری و مقابله با بحران‌های احتمالی هستیم.
وی گفت: با تمهیداتی که اندیشیده شد، اکنون استان البرز برای مقابله با بحران‌های احتمالی بواسطه بارش برف و باران و سایر بحران‌ها، آمادگی کامل دارد.
شهبازی افزود: اکنون نیز مانوری برای بررسی میزان آمادگی و تجهیزات مورد نیاز برگزار شد.
وی با بیان اینکه دستگاه‌های خدماتی همچون گاز نیز در آمادگی کامل بسر می‌برند، عنوان کرد: مدیران استان، پای کار و برخط هستند تا ایران کوچک را در مقابله با بحران‌های احتمالی مدیریت کنند.
استاندار البرز گفت: نقاط حادثه خیر استان نیز رصد شده و در صورت احتمال بحران تدابیر لازم را خواهیم داشت.