خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادامه روابط پکن و واشنگتن، در صورت رفتار صحیح آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 13:53
وزیر امور خارجه چین اعلام کرد بهبود روابط پکن و واشنگتن به نحوه برخورد آمریکا بستگی دارد.
چين،آمريكا،امور،پكن،واشنگتن،كشور

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، پکن ادامه ارتباط خود با واشنگتن را مستلزم برخورد صحیح آمریکا با چین دانست.
وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، به رهبران تجاری آمریکا گفت: واشنگتن باید در مورد آینده روابط پکن با خود، تصمیم صحیح را بگیرد تا دو طرف بتوانند در آینده به ارتباط خود ادامه دهند.
وزیر امور خارجه چین تأکید کرد: لازم است آمریکا هنجار‌های بین المللی را رعایت کند و از امور داخلی ما دور باشد (در امور داخلی ما دخالت نکند).
پکن و واشنگتن از سال ۲۰۱۷ با هم در تقابل هستند.
زمانی که استراتژی امنیت ملی به روز شده آمریکا، چین را به عنوان تهدیدی بزرگ برای منافع این کشور در سیاست‌های جهانی معرفی کرد.
روابط دو کشور از زمانی که آمریکا آشکارا چین را به همدستی در شیوع ویروس کرونا متهم کرده، به کمترین حد خود در دهه اخیر رسیده است.
دونالد ترامپ بارها در زمان ریاست جمهوری خود شرکت های چینی را تحریم و زمان اعتبار روادید مقامات این کشور را محدود کرده است.
انتهای پیام/