اعتراض فدراسیونها و ورزشکاران به حذف کانو اسپرینت از المپیک پاریس
فدراسیونهای ملی و ورزشکاران سراسر جهان در خصوص حذف چند ماده کانو اسپرینت از المپیک ۲۰۲۴ پاریس اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، به دنبال پیشنهاد حذف چند ماده از کانو اسپرینت و اضافه شدن ایکستریم اسلالوم به بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس، تعدادی از ورزشکاران جهان و المپیکیها اعتراض خود را به این موضوع نشان دادند.
به همین منظور دادخواستی از سوی تام لیبشر دارنده مدال طلای المپیک ۲۰۱۶ ریو تنظیم و از فدراسیون جهانی کانوئینگ خواسته شده، پیشنهاد جدید را لغو کند.
این دادخواست توسط ۷۳۰۰ نفر به امضا رسیده است.
گروهی از ورزشکاران از جمله مدالآوران المپیک در تلاش هستند برای حذف دو ماده جدید در بازیهای المپیک پاریس با کمیسیون ورزشکاران کمیته بینالمللی المپیک لابی کنند.
فدراسیونهای ملی و ورزشکاران با ارسال نامهای به فدراسیون جهانی کانوئینگ اعلام کردند این فدراسیون در خصوص اضافه شدن دو ماده جدید روند درستی را پیش نگرفته است.
در این نامه اشاره شده فدراسیونها و ورزشکاران مخالف اضافه شدن دو ماده جدید ایکستریم اسلالوم نیستند بلکه نگرانی آنها به خاطر حذف چند ماده از کانو اسپرینت است.
انتهای پیام/