خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انسداد بیش از ۲۵ هزار سیم کارت و سریال گوشی متعلق به کلاهبرداران

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 11:42
رئیس پلیس آگاهی ناجا از انسداد ۲۵ هزار و ۶۹۴ سیم کارت و سریال گوشی تلفن همراه متعلق به کلاهبرداران کارت به کارت خبر داد.
كارت،كلاهبرداري،مبارزه،كشور،كلاهبرداران،قنبري،جعل

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد قنبری در تشریح این خبر اظهار داشت: یکی از جرایمی که از فراوانی بیشتری نسبت به دیگر جرایم برخوردار است، کلاهبرداری به روش "کارت به کارت" است.
وی با اشاره به هدف گذاری پلیس آگاهی ناجا برای کاهش این جرم افزود: از ابتدای اجرای طرح مبارزه با کلاهبرداران کارت به کارت، بیش از ۲۵ هزار و ۶۹۴ سیم کارت و سریال گوشی تلفن همراه متعلق به کلاهبرداران مسدود و همین امر، موجب کاهش محسوس وقوع این نوع کلاهبرداری در کشور شده است.
رئیس پلیس آگاهی ناجا در ادامه، اجرای موفق این طرح را نتیجه تلاش شبانه روزی کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری سراسر کشور و همکاری تنگاتنگ و صمیمانه معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور، اداره کل پیشگیری‌های وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دانست و از آنان قدردانی کرد.
سردار قنبری همچنین عنوان کرد: اقدامات شاخص دیگری در حوزه مبارزه با جعل و کلاهبرداری صورت گرفته که در زمان مناسب اطلاع رسانی خواهد شد.