سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۵۷۰۰ وام قرض‌الحسنه تأمین ابزار هوشمند به خانواده‌ها

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 11:13
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون ۵۷۰۰ وام قرض الحسنه تأمین ابزار هوشمند به خانواده‌های مازندرانی اختصاص یافت.
مازندران،استان،هوشمند،وام،خيرين،ابزار،تجهيزات

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون ۵۷۰۰ وام قرض الحسنه تأمین ابزار هوشمند به خانواده‌های مازندرانی اختصاص یافت.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، علیرضا سعدی پور در نشست مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان مازندران، اظهار کرد: جهت برقراری عدالت آموزشی در مناطق کمتر توسعه یافته استان، فهرستی از دانش‌آموزانی که به ابزارهای هوشمند آموزشی دسترسی نداشتند تهیه شد و تاکنون بیش از ۱۴ هزار ابزار هوشمند و ۵۷۰۰ وام قرض‌الحسنه جهت خرید ابزار هوشمند به خانواده‌ها اعطا شد.
وی با بیان اینکه خیرین استان در جهت تهیه گوشی و تبلت برای دانش‌آموزان زحمات فراوانی متقبل شدند، افزود: ۸۲۰۰ دانش‌آموز مازندرانی تحت پوشش کمیته امداد، با همکاری این نهاد و مجمع خیرین استان، تحت پوشش وام ۱۰ میلیون تومانی قرار خواهند گرفت و هر یک با مشارکت ۵۰ درصدی، ۴ میلیارد تومان وام ۱۰ میلیون تومانی را برای خانواده‌های بی‌بضاعت تهیه و اقساط آنرا پرداخت خواهند کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیاز مبرم استان به تجهیزات فنی و مهارتی برای هنرستان‌ها گفت: از سازمان محترم نوسازی کشور تقاضا داریم با توجه به نیاز مازندران به تجهیزات در رشته‌های مهارتی، در این زمینه مساعدت ویژه‌ای داشته باشند.
و از حسن توجه این سازمان در تأمین ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تجهیزات که امسال در هنرستان‌های مازندران توزیع شد نیز کمال تقدیر و تشکر را داریم.
انتهای پیام