خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتفاع برف در خرقان زرندیه به ۳۰ سانتیمتر رسید/ الزام تردد با زنجیر چرخ

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 10:31
بخشدار بخش خرقان زرندیه گفت: ارتفاع برف در برخی مناطق بخش خرقان این شهرستان به ۳۰ سانتیمتر رسیده است.
محورهاي،خرقان،برف،تردد،بارشي

ایسنا/مرکزی بخشدار بخش خرقان زرندیه گفت: ارتفاع برف در برخی مناطق بخش خرقان این شهرستان به ۳۰ سانتیمتر رسیده است.
موسی لطفی‌فر امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فعالیت سامانه بارشی به صورت برف از روز گذشته در این بخش آغاز شده و محورهای ارتباطی منطقه را در برگرفته و موجب کندی در تردد شده است.
وی، از رانندگان و مسافرانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی این منطقه کوهستانی را دارند، خواست از زنجیر چرخ و تجهیزات ایمنی زمستانی استفاده کرده و از تردد غیرضروری پرهیز کنند.
لطفی‌فر با اشاره به اینکه با تلاش راهداران محورهای اصلی بخش باز شده و تلاش برای باز کردن محورهای فرعی مسدود شده نیز ادامه دارد، افزود: فعالیت این سامانه بارشی تا بامداد امروز در بخش خرقان فعال بود و هم اکنون بارش برف قطع شده است.
انتهای پیام