خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داستان تکراری آبگرفتگی؛ این بار در ابرکوه

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 09:18
بارش‌های روز گذشته منجر به آبگرفتگی برخی معابر ابرکوه و سرازیر شده آب به برخی خانه‌های مردم در این شهرستان شد.
ابركوه،سرازير،گذشته،آبگرفتگي

ایسنا/یزد بارش‌های روز گذشته منجر به آبگرفتگی برخی معابر ابرکوه و سرازیر شده آب به برخی خانه‌های مردم در این شهرستان شد.
به دنبال بارش نعمت الهی در روزهای اخیر که موجب شادی مردم کویر تشنه استان یزد و شهرستان‌های تابعه شد، در شهرستان ابرکوه همانند سال گذشته شاهد آبگرفتگی برخی معابر و سرازیر شدن سیلاب به سمت منزل برخی شهروندان بودیم.
البته قصه سرازیر شده سیلاب به سمت بلوار سردار شهید جلایی و ابوریحان بیرونی ابرکوه، داستانی تکراری است چرا در سال گذشته نیز علاوه بر هجوم آب به برخی منازل مسکونی، خسارات‌ زیادی به باغات منطقه وارد شد؛ هرچند که جهت دفع موقت آب‌ها، شکافی در بلوار ایجاد شده تا سیلاب‌ها به سمتی دیگری هدایت شود.
انتهای پیام