خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشریح وضعیت جوی و ترافیکی جاده های کشور

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 09:12
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا، گفت: در محورهای ۱۹ استان بارش برف و باران گزارش شده است.
محور،زنجان،اشاره،آزادراه،مسدود،محورهاي،قزوين،باران،تردد،كرج، ...

سرهنگ احمد شیرانی، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی سایر محورها، اظهار کرد: ترافیک در آزادراه قزوین - کرج و کرج- تهران محدوده گلشهر و مهرشهر حدفاصل مهرویلا تا وردآور، در محور شهریار-تهران در اکثر مقاطع و در آزادراه کرج- تهران (پل فردیس تا پل کلاک و گرمدره) نیمه سنگین گزارش شده است.
وی با اشاره به آخرین وضعیت جوی محورها گفت: در برخی از محورهای استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، تهران، زنجان، قزوین، قم، مازندران، مرکزی، همدان، خراسان شمالی بارش برف و باران و در برخی از محورهای استان‌های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، کرمان، گیلان، گلستان، کرمان جنوب و یزد بارش باران گزارش شده است.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا، با اشاره به محورهای مسدود شریانی، افزود: محور شهداد - نهبندان، محور خرم آباد - پلدختر، محور بندر ریگ-شیف و شیف-بوشهر و در محور گناوه-برازجان مسدودیت گزارش شده است.
سرهنگ شیرانی ادامه داد: محور قزوین-همدان (کیلومتر ۱۱۰) مسدود بوده و تردد از مسیر جایگزین لاین روبرو به صورت دو طرفه انجام می‌شود.
وی با اشاره به محدودیت تردد با تغییر مسیر در استان زنجان، گفت: از ساعت ۱۷:۳۳ روز گذشته در استان زنجان به علت کولاک شدید و عدم دید کافی در آزادراه زنجان- قزوین محدوده کیلومتر ۶۷ الی ۷۵ تا اطلاع بعدی مسدود است و تردد از محور قدیم انجام می‌شد که از ساعت ۲۰ روز گذشته مسدودیت این محور مرتفع گردید.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا در پایان افزود: همراه داشتن تجهیزات زمستانی خودرو خصوصاً زنجیر چرخ، اطمینان از سالم بودن سیستم گرمایش خودرو، پر بودن باک سوخت خودرو در جاده‌ها، کاهش سرعت، پرهیز از عجله و شتاب در رانندگی، رانندگی با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی بیشتر با خودروی جلویی از جمله مواردی است که در رانندگی در برف و باران باید به آن اهمیت داد.