خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرش سرپرست کمیته داوران از ضعف قضاوت ها در لیگ برتر کشتی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 17 آذر 1399 - 08:49
سرپرست کمیته داوران فدراسیون کشتی پذیرفت که قضاوت های انجام شده در لیگ برتر کشتی ضعیف بوده است.
كشتي،داوران،فدراسيون،قضاوت،مصلايي

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اشتباهات مکرر داوران در قضاوت های لیگ برتر باعث شد علاوه بر اعتراض مربیان، کشتی گیران و مسئولان تیم ها، خود متولیان فدراسیون کشتی نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند.
بعد از آنکه‌ علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی با تذکر جدی به سرپرست کمیته داوران خواستار رسیدگی به شکایت تیم ها شد، محمد مصلایی پور نیز در خصوص قضاوت های انجام شده در دور برگشت لیگ برتر توضیحاتی ارائه کرد.
بر همین اساس محمد مصلایی پور سرپرست کمیته داوران فدراسیون کشتی گفت: داوری‌ها برای خود من هم راضی کننده نبود و قبول دارم که داوران ما آن طور که باید قضاوت نکردند، اما باید قبول کنیم چون مسابقه ای نبوده آنها هم نزدیک به یک سال از داوری دور بودند.
وی تاکید کرد: ما نظام‌نامه‌ای داریم که بر اساس آن مجبور بودیم از همه داوران‌مان در مسابقات استفاده کنیم که با نظر رئیس فدراسیون کشتی برای آنکه بتوانیم از تمام پتانسیل‌های داوری استفاده کنیم آن را کنار گذاشتیم و در ادامه مسابقات از داوران با تجربه تر استفاده خواهد شد.
انتهای پیام/