خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاتل مرد ماه‌نشانی در دام قانون افتاد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 16 آذر 1399 - 20:32
رئیس پلیس آگاهی زنجان گفت: قاتل مرد ۳۵ ساله ماه‌نشانی توسط پلیس آگاهی استان شناسایی شد و در دام قانون افتاد.
قاتل،مرد،آگاهي،قتل

ایسنا/زنجان رئیس پلیس آگاهی زنجان گفت: قاتل مرد ۳۵ ساله ماه‌نشانی توسط پلیس آگاهی استان شناسایی شد و در دام قانون افتاد.
سرهنگ جعفر رحمتی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با ماجرای دستگیری قاتل مرد ۳۵ ساله ماه‌نشانی، اظهار کرد: با بررسی جزئیات قتل مرد ۳۵ ساله ماه‌نشانی، با همکاری فرمانده انتظامی شهرستان ماه‌نشان و پلیس آگاهی استان، قاتل دستگیر شد.
وی با بیان اینکه پرونده قاتل مرد ماه‌نشانی همچنان باز و در حال بررسی است، افزود: جسد مقتول در باغی در شهرستان ماه‌نشان دفن شده بود که در بررسی‌های اولیه مشخص شد که قتل به‌وسیله سلاح شکاری اتفاق افتاده است.
این مسئول با بیان اینکه قاتل مرد ماه‌نشانی، ۳۲ سال سن دارد، خاطرنشان کرد: ریشه قتل مسائل خانوادگی بوده ولی پرونده در حال بررسی است.
انتهای پیام