خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فراخوان 300 هزار خودروی کیا به خاطر خطر آتش‌سوزی

فارس | اقتصادی | یکشنبه، 16 آذر 1399 - 14:41
شرکت خودروسازی کیاموتورز کره جنوبی اعلام کرد: به خاطر احتمال بروز آتش‌سوزی در هنگام روشن بودن برخی مدل‌های تولیدی این شرکت 300 هزار دستگاه از آنها را به نمایندگی‌ها فرا می‌خواند.
شركت،كيا،خاطر،2012،2015،دستگاه،كياموتورز،2013

شرکت خودروسازی کیاموتورز کره جنوبی اعلام کرد: به خاطر احتمال بروز آتش‌سوزی در هنگام روشن بودن برخی مدل‌های تولیدی این شرکت 300 هزار دستگاه از آنها را به نمایندگی‌ها فرا می‌خواند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، شرکت خودروسازی کیاموتورز کره جنوبی اعلام کرد: به خاطر احتمال بروز آتش سوزی در برخی مدل‌های تولید شده این شرکت بین سال‌های 2011 تا 2015، 295 هزار دستگاه از این خودروها را به نمایندگی‌ها فرا می‌خواند.
این مدل‌ها شامل کیا سورنتو مدل‌های 2012 و 2013، فورت و فورت کوپه مدل‌های 2012 تا 2015، کیا اپتیما هیبرید مدل‌های 2011 تا 2013، کیاسول مدل‌های 2014 و 2015، کیا اسپورتج مدل 2012 هستند.
قرار است، نمایندگی‌ها در زمان مراجعه این خودروها نشت بنزین، و یا روغن را در آنها مورد بررسی قرار داده، موتور آنها را تست کرده و در صورت نیاز هر گونه نقص فنی در آنها را برطرف کنند.
این شرکت همچنین می‌گوید: در حال به روزرسانی نرم‌افزار سنسورهای خودروهای خود است.
هفته گذشته شرکت کیا و شرکت هیوندای توافق کردند، تا به خاطر عدم اجرای درست فراخوان 1.6 میلیون خودرو در آمریکا به سازمان ملی امنیت ترافیک بزرگراه‌های این کشور 210 میلیون دلار جریمه بپردازند.
اداره ملی امنیت ترافیک بزرگراه‌های آمریکا پیشتر گفته بود که این دو خودروساز کره‌ای در باب این فراخوان 1.6 میلیون دستگاه خودرو اطلاعات نادرستی را ارائه کرده‌اند و به خاطر ارائه این اطلاعات نادرست، کره‌ای ها حالا مجبور به پرداخت جریمه 210 میلیون دلاری شده‌اند.
انتهای پیام/ب