سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادسراها؛ مظهر اقتدار قوه ‌قضائیه در جامعه

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 16 آذر 1399 - 14:13
رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: مظهر اقتدار قوه قضائیه در دادسراها متبلور است.
دادسراها،زنجان،فساد،استان،مضاعف،قضايي،مبارزه،دستگاه،شعب

ایسنا/زنجان رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت: مظهر اقتدار قوه قضائیه در دادسراها متبلور است.
حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی‌نیارکی ظهر امروز (۱۶ آذرماه) در جمع قضات دادسرای عمومی و انقلاب زنجان، با بیان اینکه در دوره تحول قوه قضائیه قرار داریم، اظهار کرد: در این دوره و در راستای اجرای برنامه‌ و اولویت‌ها آنچه در دادسراها مهم است، بحث حقوق عامه بوده که توفیقات خوبی در آن به دست آمده اما با نقطه مطلوب فاصله داریم که نیازمند همت مضاعف و جهادی همکاران مجموعه است.
وی موضوع دوم که باید مورد توجه و در دستور کار جدی دادسراها قرار گیرد را مبارزه با فساد دانست و افزود: البته طی سال‌جاری در چندین پرونده مهم در حوزه فساد، برخوردهای بسیار خوبی صورت گرفته است اما کافی نیست ما باید به سمت جامعه سالم حرکت کنیم اما جاذبه‌ها و اشکالات ساختاری که در حوزه مبارزه با فساد است به ویژه بین عمل ارتکابی و منافعی که به دست می‌آید قدری تناسب پایین است که این موضوع هوشیاری و مسئولیت ما را مضاعف می‌کند.
رییس شورای قضایی استان زنجان با تاکید بر ارتقای جایگاه دستگاه قضا و دادسراها، ادامه داد: مبارزه با فساد از رویکرد و برنامه‌های مهم و اساسی دستگاه قضایی است.
صادقی‌نیارکی تصریح کرد: تعیین ‌تکلیف پرونده‌های معوق از دیگر برنامه‌های مهم دستگاه قضایی در سال‌جاری بوده و تاکید بر این است تا پایان سال نباید هیچ پرونده معوقی در استان داشته باشیم؛ چراکه با این اقدام کاهش قابل توجهی از آمار موجودی‌ها خواهیم داشت.
رییس‌کل دادگستری استان زنجان، یادآور شد: برابر آمارهای موجود پرونده‌های مانده نامتعارف در برخی شعب دادسرا محسوس است، البته ما با شرایط سختی کار و حجم بالای پرونده‌ در شعب دادسراها آگاه هستیم اما با مراقبت‌ها و همت مضاعف می‌شود به نقطه مطلوب رسید؛ بنابراین باید دقت در رسیدگی به پرونده‌ها در دستور کار قضات باشد.
انتهای پیام