وزیر امور اجتماعی اندونزیایی در پرونده کمکهای کرونایی تسلیم مقامات ضدفساد شد
وزیر امور اجتماعی اندونزی روز یکشنبه خود را به مقامات ضدفساد تسلیم کرد تا با اتهامات گرفتن رشوه مربوط به توزیع کمکهای کووید ۱۹ دولت، روبهرو شود.

وزیر امور اجتماعی اندونزی روز یکشنبه خود را به مقامات ضدفساد تسلیم کرد تا با اتهامات گرفتن رشوه مربوط به توزیع کمکهای کووید ۱۹ دولت، روبهرو شود.
به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، "جولیاری باتوبارا"، ساعاتی پس از آنکه "فیرلی باهوری" رئیس کمیسیون ریشهکنی فساد در کنفرانس خبری- اندکی قبل از نیمهشب شنبه- از او خواست تسلیم شود، وارد مقر این کمیسیون در جاکارتا، پایتخت اندونزی شد.
باتوبارا که همچنین عضوی از حزب مبارزه دموکراتیک حاکم اندونزی هم هست، هیچ اظهارنظری نکرد.
کمیسیون ضدفساد که با مخفف آن کپک شناخته میشود، گفت باتوبورا متهم به دریافت دستکم ۱۷ میلیارد روپیه (۱.۲ میلیون دلار) از دو شرکت تأمینکننده از طریق دو زیردست خود است که آنها نیز به عنوان مظنون معرفی شدهاند.
باهوری گفت از تأمینکنندگان خواسته شده بود به ازای هر بسته غذاهای اساسی که بین فقرا توزیع میشود، ۰.۷ دلار برای سود باتوبارا کنار بگذارند.
وی اظهار کرد باتوبارا اگر متهم به سرقت پول مردم شناخته شود، ممکن است مجازات حبس ابد بگیرد.
باهوری گفت: ما در اینجا متوقف نخواهیم شد، بلکه از نزدیک بر نحوه خرید و هدایت کمکهای اجتماعی دولت در جریان همهگیری کووید ۱۹ نظارت میکنیم.
وزیر امور اجتماعی اندونزی، دومین عضو کابینه است که در کمتر از دو هفته به اتهام اختلاس دستگیر میشود.
"ادی پرابوو"، وزیر امور دریایی و شیلات این کشور هم به ظن رشوهگرفتن در رابطه با صادرات لاروی خرچنگ و استفاده از پول آن برای خرید لاکچری در آمریکا، دستگیر شد و همان زمان کنارهگیری کرد.
این پروندهها میتواند اعتبار "جوکو ویدودو"، رئیس جمهور اندونزی را در مبارزه با فساد لکهدار کند.
دو وزیر دیگر کابینه از جمله جانشین قبلی باتوبارا هم به خاطر پروندههای فساد محکوم به زندان شدهاند.
بخشی از مبارزات انتخاباتی ویدودو مبتنی بر وعده اداره یک دولت پاکیزه در کشوری بود که در سال ۲۰۱۹ در میان ۱۸۰ کشور موجود در شاخص ادراک فساد تهیه شده توسط سازمان "شفافیت بینالملل"، رتبه ۱۸۰ را به دست آورد.
اندونزی نزدیک به ۵۷۰ هزار مورد قطعی مبتلا به کووید ۱۹ گزارش کرده که بیشترین آمار در آسیای جنوب شرقی و دومین کشور با بیشترین تعداد مبتلایان- پس از هند با ۹.۶ میلیون مبتلا- در آسیا است.
این کشور همچنین بیش از ۱۷ هزار مرگ ناشی از کووید ۱۹ ثبت کرده و از ماه گذشته روزانه بین ۴ تا ۶ هزار مبتلا به آمار آن اضافه شده است.
انتهای پیام