خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 07 اردیبهشت 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاثیر فعالیت پارک‌های بانوان در کاهش مصرف‌گرایی و مدگرایی

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 16 آذر 1399 - 00:32
سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با تاکید بر لزوم تجهیز و فعالیت پارک های بانوان، گفت: در پارک های بانوان علاوه بر اینکه شاهد حفظ سلامت روان بانوان خواهیم بود، آسیب‌های اجتماعی مثل مصرف‌گرایی، مدگرایی و حتی گرایش به یک سری خرج کردن‌ها تفننی کاهش پیدا می‌کند.
بانوان،پارك،زنان،خوزستان،سلامت،استانداري،روان،مناسبي،خانواده ...

ایسنا/خوزستان سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با تاکید بر لزوم تجهیز و فعالیت پارک های بانوان، گفت: در پارک های بانوان علاوه بر اینکه شاهد حفظ سلامت روان بانوان خواهیم بود، آسیب‌های اجتماعی مثل مصرف‌گرایی، مدگرایی و حتی گرایش به یک سری خرج کردن‌ها تفننی کاهش پیدا می‌کند.
زینب پارسافخر در جلسه شورای ورزش خوزستان که امروز (۱۵ آذرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: همیشه از سهم زنان به نسبت جمعیتی اشاره می‌کنیم که جمعیت قابل توجهی از جامعه را به خود اختصاص داده‌اند و به همان نسبت نیز عدم توجه به شادابی و سلامت بانوان، سلامت جسم و روان آنها را خدشه‌دار کرده و آسیب جدی به آن ها وارد می‌کند.
امروز نیز با گسترش شهرنشینی و به ویژه آپارتمان نشینی باید به دنبال راهکارهای معقولی برای پیشگیری از افسردگی روح و روان و فرسودگی‌های فیزیکی که زنان و دختران ما را همواره تهدید می‌کند، باشیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در این بین می توان از پارک‌های بانوان با بستر مناسبی که دارند، در جهات مختلف به ویژه فعالیت‌های ورزشی استفاده کرد.
ضمن این که بانوان در پارک‌های بانوان می توانند به واسطه فضای بسیار مناسبی که وجود دارد، از خدمات آموزشی بهره‌مند شوند و از آموزش‌های مربوط به مهارت‌های زندگی، برگزاری دوره‌هایی که باعث تحکیم بنیاد خانواده می‌شوند و ...
استفاده کنند.
سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: با توجه به اینکه در پارک‌های بانوان شاهد حضور گروهی و مشارکتی زنان در ورزش‌های جمعی در محیط‌های مناسب هستیم، این مهم باعث افزایش حس مشارکت و روحیه مطالبه‌گری بین خانم‌ها نیز می شود.
قطعا توجه به برخی فضاهای شهری مثل پارک‌های بانوان با مجموعه‌ای از علایق زن‌ها می‌تواند اقدام مناسبی جهت شکوفایی فردی و اجتماعی زنان شود آن هم در جایی که به خوبی امنیت بانوان تامین می‌شود و بانوان می‌توانند با فراغ خاطر در یک محیط مناسب فعالیت کنند.
وی بیان کرد: در پارک های بانوان علاوه بر اینکه شاهد حفظ سلامت روان بانوان خواهیم بود، آسیب‌های اجتماعی مثل مصرف‌گرایی، مدگرایی و حتی گرایش به یک سری خرج کردن‌های تفننی نیز کاهش پیدا می‌کند.
ضمن اینکه فقر حرکتی در زنان و دختران ما بالا رفته و توده بدنی آن ها افزایش پیدا کرده است، به صورتی که چاقی به وفور بین خانواده‌ها و کودکان دیده می‌شود.
در حالیکه پارک‌های بانوان فرصت مناسبی برای پیشگیری و کاهش این موارد است.
پارسافخر عنوان کرد: همچنین آمار سزارین در نسل جدید بالا است و وقتی با آن ها صحبت می‌شود، می‌گویند نمی‌توانیم از عهده زایمان طبیعی برآییم و این موردی است که با توسعه و تجهیز پارک‌های بانوان می‌توانیم از نظر جسمی و روحی زنان را به آمادگی زایمان طبیعی برسانیم.
خواهش من این است به منظور تحقق حقوق شهروندی که از وظایف مدیران شهری ما است، بررسی‌های لازم در خصوص پارک های بانوان استان انجام شود تا با اعتبار مناسب بتوانیم پارک‌های بانوان را تجهیز کنیم.
وی گفت: در استان خوزستان ۱۲ پارک بانوان وجود دارد که از این تعداد شش پارک خاص بانوان است که در شهرهای امیدیه، ماهشهر، رامهرمز، رامشیر، الوان و آغاجری هستند.
چهار پارک نیز مخصوص خانواده‌ها داریم که در شهرهای دزفول، رامهرمز، شوش و شوشتر هستند.
۲ پارک هم در اهواز داریم که قرار است طی یک ماه آینده پارک شهروند اهواز قابل استفاده باشد اما پارکی که در اتوبان گلستان است، همچنان وضعیت آن مشخص نیست.
سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان بیان کرد: اگر بخواهیم جامعه سالم داشته باشیم، این در گرو داشتن سلامت زنان، دختران و مادران ما است و ان‌شاءالله این دغدغه را مبنای برنامه‌ریزی‌های‌مان قرار دهیم و بتوانیم سیاست‌گذاری‌ها را اصلاح کنیم و در جهت بهبود آن همه با هم گام برداریم.
انتهای پیام