۱۴ نفر در آذربایجان غربی چهارشنبه سوری مصدوم شدند
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 28 اسفند 1397 - 19:51
ارومیه_ رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی آذربایجان غربی از مصدومیت ۱۴نفر در استان طی حوادث چهارشنبه سوری خبر داد.

باقر بهرامی درگفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین آمار حوادث چهارشنبه سوری افزود: تا ساعت ۱۹ در استان ۱۴ نفر در اثر حوادث چهارشنبه سوری مصدوم شدند.
وی ادامه داد: از این تعداد ۱۲ نفر آقا و و نفر خانم هستند و یک نفر از مصدومان نیز منجر به قطع عضو شده است.
رئیس مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به شمار مصدومان چهارشنبه آخر سال گفت: از ابتدای شروع خدماترسانی در شب چهارشنبهسوری از این تعداد پنج مصدوم دچار سوختگی سطح دو شدهاند.
بهرامی با اشاره به وضعیت مصدومین انتقال داده شده به مراکز بهداشتی و درمانی استان، یادآور شد: تاکنون یکموردی بر قطعی عضو داشته و تاکنون فوتی نداشتیم