خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح شهید «سلیمانی» در تمام شهرستان‌های همدان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 15 آذر 1399 - 13:42
معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: طرح شهید «قاسم سلیمانی» برای مهار کرونا در بعضی از شهرستان‌های استان همدان آغاز شده است و در شهرستان‌های باقیمانده از امروز آغاز می‌شود.
استان،طرح،همدان،سلامت،بهداشت،نفر،انصارالحسين

ایسنا/همدان معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: طرح شهید «قاسم سلیمانی» برای مهار کرونا در بعضی از شهرستان‌های استان همدان آغاز شده است و در شهرستان‌های باقیمانده از امروز آغاز می‌شود.
محمدعلی زارعی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: برای اجرای این طرح تمام شهرستان‌های استان و شهر همدان توسط بهداشت و درمان بلوک‌بندی شده و هر ۲۵۰۰ نفر یک بلوک را تشکیل می‌دهند.
وی با بیان اینکه تمامی خانه‌های بهداشت و مراکز سلامت استان با هماهنگی و همکاری پایگاه‌های بسیج در این طرح مشارکت دارند، اظهار کرد: تیم‌های شرکت کننده در این طرح تشکیل و تجهیزات و امکانات نیز تا حدودی فراهم شده است.
زارعی با اشاره به اینکه هر تیم متشکل از ۱۰ نفر است که شامل یک پزشک، دو پرستار و هفت نفر کادر خدماتی و ‌عوامل اجرایی هستند، گفت: این تیم‌ها در راستای اهداف و کمک به شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: فعالیت‌ تیم‌ها از طریق مراجعه به درب منازل است، به عبارت دیگر به جای اینکه همه مردم را قرنطینه کنیم و تحت نظر قرار دهیم افراد آلوده را شناسایی کرده و تحت مداوا قرار می‌دهیم.
معاون سلامت و دفاع زیستی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با بیان اینکه هدف از اجرای طرح شهید سلیمانی قطع زنجیره انتقال کرونا است، یادآور شد: اگر موفق شویم زنجیره انتقال این بیماری را قطع کنیم می‌توانیم بر آن غلبه کنیم.
انتهای پیام