خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احراز هویت بیش از ۱۲میلیون دانش آموز و ۷۰۶ هزار معلم در شاد

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 15 آذر 1399 - 12:42
طبق آخرین آمار منتشر شده از فعالیت کاربران در شبکه شاد تاکنون بیش از ۱۲میلیون دانش آموز، ۱۱۱ هزار مدیر و ۷۰۶ هزار معلم در پلتفرم شاد احراز هویت شده اند.
شاد،شبكه،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر، تاکنون بیش از ۱۲ میلیون و ۳۱۱ هزار و ۹۹۷ نفر دانش آموز، یکصد و ۱۱ هزار و ۳۷ نفر از مدیران مدارس و ۷۰۶ هزار و ۸۴۰ نفر معلم در شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد) احراز هویت شده اند.
بر اساس این گزارش، از زمان راه اندازی شبکه شاد تاکنون بیش از ۹ میلیارد و ۸۹۷ میلیون و ۸۰۸ هزار و ۵۳۳ پیام و در حدود ۳ میلیارد و ۵۹۹ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۱۰۳ فایل توسط کاربران در پلتفرم شاد ارسال شده است.
بر این اساس، بیشترین آمار پخش زنده در پلتفرم شاد در حدود ۶۰۱ هزار و ۴۴۰ کلاس زنده به طور روزانه می باشد و بیشترین ساعت حضور کاربران در این شبکه تاکنون، برابر با ۱ ساعت و ۱۵ ثانیه بوده است.
شایان ذکر است؛ بیشینه پهنای باند مصرفی پلتفرم شاد تاکنون در حدود ۳۴۶ گیگا بیت بر ثانیه بوده است.