خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ازدواج جوانان رشد داشت، کرونا یک جا هم به درد خورد

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 15 آذر 1399 - 10:43
مدیر مسئول روزنامه جوان درباره رشد چشمگیر ازدواج و کم شدن تجملات در دوره شیوع کرونا پستی در حساب شخصی خود منتشر کرد.
گنجي،ازدواج،تشريفات،عبدالله،جوان،كرونا

عبدالله گنجی در توئیتر نوشت:
به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن تالار‌های عروسی، دختران و پسران جوان، بدون تشریفات معمول به خانه بخت رفتند.
کمرنگ شدن تجملات و تشریفات معمول برگزاری مراسم عروسی باعث شد جوانان با هزینه‌های کمتر، مراسم ازدواج خود را برگزار کنند که همین امر باعث رشد ازدواج در ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ شد.
بیشتر بخوانید
در همین باره، عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان و از فعالان فضای مجازی درباره ازدواج جوانان در این روز‌های کرونایی پستی را در حساب شخصی خود در توئیتر به اشتراک گذاشت.
گنجی نوشت:
" #خبر_خوب در ۶ ماه اول امسال ازدواج نسبت به موقعیت زمانی مشابه دهه گذشته، رشد چشم گیری داشته و طلاق نیز کاهش یافته است نشان میدهد مردم از منطقی که عرف بپسندد و موجه جلوه نماید جهت فاصله گرفتن از رودربایستی ها، تجملات و تشریفات استفاده خواهند کرد.
کرونا یک جا هم بدرد خورد #ویروس_تاجدار".
در ادامه تصویر توئیت عبدالله گنجی را مشاهده می‌کنید:
انتهای پیام/