خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت کرونایی شهرهای زنجان نارنجی شد/لزوم تغییر رفتار اجتماعی

مهر | استان‌ها | شنبه، 15 آذر 1399 - 09:41
زنجان-معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان،با بیان اینکه با اجرای محدودیت‌های کرونایی به مدت دو هفته زنجان به وضعیت خوبی رسید، گفت: استان زنجان از وضعیت قرمز خارج و به وضعیت نارنجی رسید.
استان،زنجان،وضعيت،نارنجي،فعاليت،كرونا

خدابخش مرادی نافچی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه با اجرای محدودیت‌های کرونایی به مدت دو هفته استان زنجان به وضعیت خوبی رسید، گفت: استان زنجان از وضعیت قرمز خارج و به وضعیت نارنجی رسیده است.
وی اظهار کرد: شهرستانهای زنجان، ابهر، خدابنده، خرمدره، خرمدره، طارم، سلطانیه، طارم و ماهنشان در وضعیت نارنجی قرار دارند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان، گفت: تنها شهرستان ایجرود در وضعیت زرد قرار دارد و امیدواریم تمام شهرستانهای استان عاری از بیماری کرونا باشند.
نافچی تاکید کرد: درشهرستان های نارنجی استان گروه‌های شغلی یک و دو می‌توانند فعالیت کنند.
وی افزود: در استان فعالیت مشاغل یک و دو امکان پذیر بوده و مشاغل گروه‌های سه و چهار اهم از مدارس، آموزشگاه‌ها، آرایشگاههای زنانه، باشگاه‌ها، کافی شاپ ها، رستوران‌ها، سینما و فرهنگسراها و زبانسراها امکان فعالیت ندارند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان، تصریح کرد: تردد درون شهری از ساعت ۲۱ شب تا چهار صبح بوده و تردد بعد از ساعت تعیین شده، امکان پذیر نیست.
نافچی با بیان اینکه تنها راه قطع زنجیره کرونا در استان رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است، ابراز داشت: از مردم استان درخواست برای رفع این بیماری منحوس رفتار اجتماعی و فردی خود را تغییر دهند.