خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرسپولیس به دنبال بستن پرونده ۲ خارجی

مشرق | ورزشی | شنبه، 15 آذر 1399 - 08:06
باشگاه پرسپولیس در تلاش است تا توافقاتی را با مهاجم و مربی فصل گذشته این تیم انجام دهد و مطالبات آنها را پرداخت کند.
پرسپوليس،باشگاه،پرداخت،والنسيا

به گزارش مشرق، مدیران باشگاه پرسپولیس در حالی که تلاش می‌کنند در روزهای آینده بخشی از قرارداد بازیکنان این تیم را پیش از فینال لیگ قهرمانان آسیا پرداخت کنند، به دنبال تسویه حساب با کریستین اوساگونا مهاجم فصل گذشته و اینیگو والنسیا دستیار کالدرون هستند.
باشگاه پرسپولیس در همین زمینه قرار است طی روزهای آینده مذاکراتی را با اینیگو والنسیا داشته باشد و مطالبات ۷۸ هزار دلاری این مربی را پرداخت کند.
سرخپوشان همچنین قصد دارند در روزهای آتی نامه‌نگاری‌هایی نیز با فیفا داشته باشند تا در صورت امکان مطالبات این مربی از محل درآمدهای باشگاه پرسپولیس در فیفا پرداخت شود.
بر همین اساس مدیران باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا با پرداخت مبلغی به کریستین اوساگونا، با این بازیکن نیز توافق کنند و در همین زمینه نیز مذاکراتی را با اوساگونا انجام داده‌اند.