خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری دو سارق قاپ زن با سابقه ۴۰ فقره سرقت موبایل

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 14 آذر 1399 - 11:48
رئیس کلانتری ۱۲۴ قلهک پلیس پیشگیری تهران بزرگ، از دستگیری ۲ سارق قاپ زن با کشف ۴۰ فقره سرقت خبر داد و گفت: متهمان هنگام سرقت شناسایی و دستگیر شدند.
قلهك،كلانتري،زني،سرقت،متهم،قاپ،سرقتي،موتورسوار

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد قدیمی گفت: چند فقره سرقت مشابه با موضوع قاپ زنی از قبیل تلفن همراه و اموال با ارزش شهروندان در کلانتری ۱۲۴ قلهک تشکیل و در بررسی های اولیه مشخص شد که دو موتورسوار با استفاده از یک دستگاه موتورسیکلت، سرقت ها مرتکب می شوند.
وی تصریح کرد: تیمی از ماموران کلانتری ۱۲۴ قلهک مسئولیت پرونده را برعهده گرفتند و با افزایش گشت زنی های انتظامی موفق شدند هر دو موتورسوار را هنگام سرقت از خانمی که داخل یک دستگاه خودروی سواری نشسته و در حال مکالمه تلفنی بود، شناسایی کنند.
رئیس کلانتری قلهک توضیح داد: با مشاهده سارقان عملیات تعقیب و گریز آغاز و ماموران موفق شدند پس از مدتی تعقیب و گریز با شلیک چند تیر هوایی، موتورسیکلت را متوقف و هر دو متهم را دستگیر کنند.
سرهنگ قدیمی عنوان کرد: در بازرسی بدنی از متهمان تعدادی تلفن همراه سرقتی کشف و هر دو متهم پس از انتقال به کلانتری به سرقتی بودن گوشی های کشف شده اقرار کردند.
کلانتر محله قلهک افزود: هر دو متهم در بازجویی های پلیسی به ۴۰ فقره قاپ زنی از شهروندان عبوری معترف و با تکمیل پرونده سارقان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.