خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکی الفیصل: عربستان به دنبال عادی سازی رابطه با اسرائیل نیست

مهر | بین‌الملل | جمعه، 14 آذر 1399 - 11:30
رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان سعودی مدعی شد که ریاض قصد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را ندارد.
عربستان،سعودي،رياض،رژيم،موضوع،وزير

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره، رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی مدعی شد که ریاض به دنبال عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نیست.
«ترکی الفیصل» این صحبت را در واکنش به اخبار منتشرشده پیرامون دیدار مخفیانه محمد بن سلمان ولیعهد سعودی و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی انجام داد.
وی گفت: فیصل بن فرحان وزیر خارجه سعودی این موضوع را کلاً رد کرد و متاسفانه رسانه‌ها آنچه را از اسرائیل صادر می‌شود دنبال می‌کنند نه عربستان.
الفیصل در پاسخ به سوالی پیرامون آماده سازی برای عادی سازی روابط بین ریاض و تل آویو مدعی شد: هیچ آماده سازی وجود ندارد و موضع عربستان ثابت است.
پادشاه در سخنرانی خود برای مجلس شورا گفت که موضوع فلسطین نخستین موضوع برای عربستان است و ریاض به طرح صلح عربی پایبند است.
گفتنی است که رسانه های صهیونیست هفته گذشته از دیدار مخفیانه نخست وزیر این رژیم با ولیعهد عربستان سعودی خبر دادند.