خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از اعتبار فوتسال ایران دفاع می‌کنم/ همه از «مظفر» تعریف می‌کنند

مهر | ورزشی | جمعه، 14 آذر 1399 - 09:42
لژیونر فوتسال بانوان گفت: حضورم در کویت تجربه جدیدی است و به این کشور آمده‌ام تا از اعتبار فوتسال ایران دفاع کنم.
تيم،كويت،مظفر،فوتسال،ملي،ايران،كاپيتان،برايم

نسیمه غلامی کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان ایران بعد از امضای قرارداد با تیم الفتات کویت به خبرنگار مهر، گفت: از سه ماه پیش از تیم الفتات پیشنهاد داشتم و پیشنهاداتی نیز از تیم القادسیه برایم ارسال شد اما شرایط تیم الفتات بهتر بود.
کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان ایران ادامه داد: خوشحالم لژیونر شدم.
علاقه زیادی داشتم به کویت بیایم و برایم شیرین است که تجربه جدیدی کسب کنم.
در کویت هر تیمی می‌تواند دو بازیکن خارجی داشته باشد و این برایم بسیار مهم است چرا که با بازیکنان متفاوتی از کشورهای مختلف روبرو می‌شوم.
غلامی افزود: تمام تلاشم را می‌کنم تا از اعتبار فوتسال ایران دفاع کنم و نماینده خوبی برای کشورم باشم.
کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان ایران بیان کرد: با توجه به شرایط سخت کرونا، بسیاری از کشورها به سختی ویزا می‌دهند.
قرار بود از ابتدای فصل در این تیم حضور داشته باشم اما به دلیل شرایط سخت ویزا و کرونا، از اواسط نیم فصل نخست به تیم اضافه شدم.
در حال حاضر در قرنطینه حضور دارم و پس از دو هفته برای تیم بازی خواهم کرد.
وی در پایان با اشاره به حضور شهرزاد مظفر مربی ایرانی در راس کادر فنی تیم ملی فوتسل کویت، گفت: همه در کویت مظفر را می‌شناسند، هنوز نتوانستم او را ببینم چرا که در قرنطینه هستم.
از اینکه همه از مظفر تعریف می‌کنند، خوشحالم و باعث افتخارم است که شاگرد مظفر بوده‌ام.
مظفر به تیم و بازیکنان کویت بسیار کمک می‌کند و منجر شده تا همه از او به نیکی یاد کنند.
او باعث سربلندی و افتخارم است.