خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حامل‌های انرژی سال آینده گران می‌شوند؟/بیمه کرونایی برای اصناف متضرر از محدودیت‌ها

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 13 آذر 1399 - 22:53
سهم لاکچری‌ها در درآمد کشور، مشکلی در تولید گندم نداریم و تحولات بازار مرغ از اخبار اقتصادی امروز است.
تومان،توليد،ماه،آذر،گندم،گران،مرغ،بشكه،تسهيلات

مهمترین عناوین اقتصادی ۱۳ آذر ۹۹؛
به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهمترین اخبار اقتصادی امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ماه به شرح ذیل است:
مشکلی در تولید گندم نداریم/حداقل نرخ منطقی خرید تضمینی گندم ۴ هزار و ۶۰۰ تومان
هاشمی گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی زمستان پربارش انتظار می رود که تولید گندم بیش از سال گذشته باشد.
نرخ هر کیلو مرغ در بازار ۲۸ هزار تومان
نایب رئیس انجمن مرغداران گوشتی گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ زنده ۱۷ هزار و ۸۰۰ تومان و مرغ گرم ۲۸ هزار تومان است.
حامل‌های انرژی سال آینده گران می‌شوند؟
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته نرخ حامل‌های انرژی در سال ۱۴۰۰ گران نمی‌شود.
کاهش تولید نفت در ماه ژانویه به ۷.۲ میلیون بشکه می‌رسد
زنگنه گفت: در ماه ژانویه ۲۰۲۱ کاهش تولید نفت اعضای اوپک پلاس از ۷.۷ میلیون بشکه فعلی به ۷.۲ میلیون بشکه می‌رسد.
جزئیات پرداخت تسهیلات یک میلیون تومانی کرونا؛ واریز تسهیلات به حساب ۹۹ درصد از مشمولان
تا ساعت ۱۳ پنج‌شنبه (۱۳‏ آذر ماه) تسهیلات یک میلیون تومانی کرونا به حساب ۹۹ درصد از مشمولان واریز شده است.
سهم لاکچری‌ها در درآمد کشور چقدر است؟
دولت در لایحه بودجه سال آینده پیش‌بینی کرده که از خانه‌های لاکچری و خودرو‌های گران قیمت مالیات دریافت کند.
اولین قطار باری ایران به کشور افغانستان وارد شد
معاون ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از روند آزمایشی ورود قطار باری و مسافری از ایران به افغانستان خبر داد.
بیمه کرونایی برای اصناف متضرر از محدودیت‌ها
سلیمانی گفت: کسبه‌ای که به دلیل محدودیت‌های کرونایی دچار زیان شده‌اند، می‌توانند کسب‌وکارهای خود را در مقابل تعطیلی‌های کرونایی، بیمه کنند.
انتهای پیام/