کلنگ احداث مجهزترین مدرسه خیرساز دانش آموزان با نیازهای ویژه در تبریز بر زمین زده شد
مقارن با روز جهانی معلولان و با حضور مسئولین ارشد استان، کلنگ احداث مجهزترین مجتمع آموزشی خیرساز دانش آموزان با نیازهای ویژه با صرف هزینه 500 میلیاردی در ناحیه سه تبریز بر زمین زده شد.

ایسنا/آذربایجان شرقی مقارن با روز جهانی معلولان و با حضور مسئولین ارشد استان، کلنگ احداث مجهزترین مجتمع آموزشی خیرساز دانش آموزان با نیازهای ویژه با صرف هزینه 500 میلیاردی در ناحیه سه تبریز بر زمین زده شد.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی در این آیین، با بیان اینکه کار خیر مدرسه سازی باقیات صالحات بوده و حرکتی ماندگار برای جوامع بشری است، افزود: هم از لحاظ فضا هم از نظر امکانات و مسائل جنبی این پروژه 24 کلاسه در کشور بینظیر خواهد بود.
جعفر پاشایی یادآور شد: پوشش تحصیلی ۱۰۰ درصدی، فضای مناسب و تجهیزات برای دانش آموزان و ارتقای کیفیت آموزش توسط معلمان اولویت اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است.
وی در ادامه خاطر نشان شد: حدوداً 830 دانش آموز ما فاقد گوشی و تبلت هستند که مصمم هستیم تا هر چه زودتر این کمبود نیز با کمک خیرین جبران شود.
وی افزود: با توجه به شرایط کنونی، تمرکز ما عمدتا روی بحث تجهیزات کمک آموزشی، تبلت، گوشی و تلویزیون برای دانش آموزان جهت آماده شدن برای آموزش مداوم در مدارس است.
به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان، این پروژه خیر ساز 24 کلاسه، در زمینی به مساحت 5500 مترمربع در دو طبقه با امکانات، کار درمانی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی، مشاوره، سالن ورزشی ویژه دانش آموزان استثنائی و نماز خانه با هزینهای بالغ بر 500 میلیارد ریال در ناحیه سه تبریز احداث میشود.
انتهای پیام